Υποσχέσεις με αξία από τον Δήμαρχο Μεσσήνης…

Υποσχέσεις με αξία από τον Δήμαρχο Μεσσήνης…

Τώρα που μπήκαμε και σχεδόν επίσημα σε προεκλογική περίοδο θα ακούσουμε πολλά από τους νυν δημάρχους. Κάποιες, όμως, υποσχέσεις, όσο κι αν δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη σκοπιμότητά τους, είναι ενθαρρυντικές. 
Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, προχωρούν άμεσα οι διαδικασίες για την τοποθέτηση ξύλινου οικίσκου στην είσοδο του Πολυλιμνίου, όπου θα λειτουργήσουν κυλικείο και αποχωρητήρια.  
Για τη λειτουργία του κυλικείου θα γίνει διαγωνισμός άμεσα και ο ανάδοχος θα αναλάβει παράλληλα την ευθύνη για τον καθαρισμό των μονοπατιών. 
Επιπλέον, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα επισκευαστούν οι πινακίδες που οδηγούν τους επισκέπτες στο Πολυλίμνιο, ενώ θα τοποθετηθούν και καινούργιες όπου χρειάζεται. 
Ακόμη, θα συντηρηθεί ο δρόμος πρόσβασης, ενώ σκοπός είναι να ανακατασκευαστεί ο μικρός δρόμος-μονοπάτι, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να πηγαίνουν κατευθείαν στο Πολυλίμνιο, με τα πόδια, μέσα σε λίγα λεπτά, από το κέντρο του χωριού. 
Στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής, σημείωσε στο τέλος ο δήμαρχος, είναι να κατασκευαστεί μεγάλο κυλικείο σε δασικό χώρο που επιδιώκεται να παραχωρηθεί από το Δασαρχείο, σε σημείο με εκπληκτική θέα στο Πολυλίμνιο. 
Α.Π.