“Αυτοκτόνησε” η Καλαμάτα μπροστά σε 4.000 οπαδούς της – Ήττα σοκ από την Ερμιονίδα (φωτογραφίες & βίντεο)


Ένα απίστευτο παιχνίδι ,πραγματικό ντέρμπι , παρακολούθησαν σήμερα το απόγευμα , πάνω από 4.000 οπαδοί της Καλαμάτας (και περίπου 100 της Ερμιόνης) ,σε ένα Δημοτικό Στάδιο που θύμιζε εικόνες από το παρελθόν. Όπως όμως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Καλαμάτα δεν μπόρεσε για ακόμα μια φορά να χαρίσει χαρά στον κόσμο που πλημμύρισε το στάδιο.

Το ματς είχε μια απίστευτη εξέλιξη.
Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την τοπική μας ομάδα που μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη για τη νίκη.
Χαμένες μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα 10 λεπτά και αμέσως μετά τα 2 γκολ.
Στο 15ο λεπτό ο Κωνσαντόπουλος , ύστερα από κόρνερ του Καραχάλιου, με διπλή κεφαλιά (την πρώτη την απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ερμιόνης στη γραμμή) έκανε το 1-0. Μόλις 4 λεπτά μετά ο Ηλιόπουλος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό  λάθος του γκολκιπερ Κραβαρίτη, που δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας από το βολέ του Ριγανά , και μόνος του σε κενό τέρμα έκανε το 2-0 ,βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στο Δημοτικό Στάδιο.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η “Μαύρη Θύελλα” πάει για μια πολύ μεγάλη νίκη , σε μια ξαφνική αντεπίθεση στο 24ο λεπτό των φιλοξενουμένων , και μετά από λάθος του Καλογερόπουλου ο Συμελίδης πλάσαρε από κοντά τον Ριγανά ξαναβάζοντας την Ερμιονίδα στο παιχνίδι . Οι παίκτες της Ερμιόνης με ψυχολογία ύστερα από το αρχικό σοκ , την “εξαργύρωσαν” πετυχαίνοντας αμέσως ένα δεύτερο γκολ με τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του τον Βλαχόπουλο , ο οποίος μετά από συνδυασμό “πυροβόλησε” από το ύψος του πέναλτι τον Ριγανά κάνοντας στο 30ο λεπτό το 2-2.

Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις 2 εστίες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε περίπου όπως το πρώτο αλλά αντι για γκολ είχαμε μεγάλες χαμένες ευκαιρίες . Απίστευτη ευκαιρία από τον Καλαντζή στο 47ο, λεπτό  ,κεφαλιά εξ ‘ επαφής απέκρουσε σωτήρια ο Κραβαρίτης σε κόρνερ. Στο 51ο λεπτό ύστερα από κορνερ για την Ερμιονίδα ο Δήμας έχασε γκολ που δεν χάνεται , αφού “κατάφερε” να στείλει τη μπάλα άουτ με πλασέ σε κενό τέρμα από το μισό μέτρο. Στην αντεπίθεση η Καλαμάτα είχε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Καραχάλιο , το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Κραβαρίτης.

Στο 55ο λεπτό η Καλαμάτα έχασε ακόμα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία …Ο Καραχάλιος πάσαρε υποδειγματικά στον Καλαντζή ο οποίος από αρκετά πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα άουτ σε κενή εστία.
Στο 66ο λεπτό ο Καλογερόπουλος με μια αυστηρή δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή Σελίμο άφησε την ομάδα της Καλαμάτας με 10 παίκτες. Ο προπονητής της Καλαμάτας που ετοίμαζε τον Οντσβονγκ για να τον περάσει ως 3ο επιθετικό άλλαξε τα πλάνα του και έβαλε τελικά τον Σκαρλάτο για να κρατήσει την ισορροπία στην άμυνα. Στο επόμενο λεπτό ο Ριγανάς με μια εκπληκτική απέκρουσε κράτησε το 2-2 για την Καλαμάτα.

Τα τελευταία λεπτά έδειχναν οτι ο αγώνας πάει για ισοπαλία . Οι παίκτες της Ερμιονίδας έπεφταν συνεχώς για καθυστέρηση και οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας έδειχναν αρκετά κουρασμένοι για να αντιδράσουν…Ώσπου φτάσαμε στο 90ο λεπτό …Σε μια αντεπίθεση της Καλαμάτα ο Καλαντζής έστρωσε στο ύψος του πέναλτι στον Πούτσι που ανενόχλητος σούταρε απελπιστικά άουτ χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι. Η μπάλα τιμωρεί και στην επόμενη επίθεση  ο Συμελίδης έκανε το 2-3 χαρίζοντας μια σπουδαία βαθμολογική νίκη στην ομάδα της Ερμιονίδας που ξέφυγε με 6 βαθμούς από την Καλαμάτα και 3 από τον Καραϊσκάκη που ηττήθηκε στη Βάρδα!

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σελίμου , οι παίκτες της Καλαμάτας έπεσαν στο χορτάρι και αρκετοί ξέσπασαν σε λυγμούς από την απίστευτη ένταση που είχε ο αγώνας.

Σίγουρα το πρωτάθλημα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο και η Καλαμάτα οφείλει για την βαρια φανέλα της και την μεγάλη της Ιστορία να παλέψει μέχρι τέλους. Το σίγουρο είναι ότι η δύναμη της ομάδας ο κόσμος της έφυγε για ακόμα μια φορά αρκετά πικραμένος από ένα μεγάλο παιχνίδι και μόνο στο χέρι των παικτών είναι να καταφέρουν να τον μαζέψουν και πάλι.

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας


Οι παίχτες της Καλαμάτας κλαίνε πεσμένοι κάτω. 
Τέλος στο παιχνίδι , αυτοκτονία για την Καλαμάτα !!!!! Που μένει 6 βαθμούς πίσω από την Ερμιονίδα !!!! 

Αργότερα αναλυτικό ρεπορτάζ με βίντεο και φωτογραφίες 

Στην αντεπίθεση ο Συμελίδης κανει το 2-3 … Η απόλυτη ψυχρολουσία στο γήπεδο της Παραλίας

Ευκαρία που δεν χάνεται για την Καλαμάτα στο 90ο λεπτό για την Καλαματα με τον Πούτσι από το σημείο του πέναλτι 
10 λεπτά ακόμα στο γήπεδο της παραλίας 

Τελευταία αλλαγή για την Καλαμάτα Σκαρλάτος περνά στη θέση του Καραχάλιου 

Μοναδική ευκαιρια χάνει η Ερμιονίδα . Ο Ριγανάς σώζει σωτήρια σε κορνερ
Με 10 συνεχίζει η Καλαμάτα μετά από πολύ αυστηρή αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ι. Καλογερόπουλου στο 66ο λεπτό

Στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης πολυ αγχος και αρκετά νεύρα μεταξύ των 2 παικτών 

Μοναδική στιγμή για την Καλαμάτα στο 55ο λεπτό , ο Καλαντζής ύστερα από πάσα του Καρχάλιου στέλνει από πλάγια τη μπαλα αουτ σε κενό τέρμα!!

54ο λεπτό Μεγάλη στιγμή για την Καλαμάτα , σουτ από καλή θέση του Ηλιόπουλου η μπαλα μόλις αουτ

Συνεχόμενες μεγάλες ευκαιρίες για τις 2 ομάδες στο 49ο λεπτό ο Δήμας εξ επαφής χάνει γκολ που δεν χάνεται για την Ερμιόνη και στην αντεπίθεση ο Καραχάλιος σουταρε μέσα από την περιοχή και μπλοκαρε ο Κραβαρίτης 

Απίστευτη ευκαιρία χαμένη για την Καλαμάτα στο 47ο λεπτό , κεφαλιά εξ’επαφής του Καλαντζή απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κραβαρίτη. 

Ξεκινά αυτή τη στιγμή η αναμέτρηση με μια ακόμα αλλαγή για την Καλαμάτα . Ο Πούτσι περνά στη θέση του Σκόνδρα.

Ημίχρονο με συγκλονιστική εξέλιξη στην Καλαμάτα .Οι 4000 θεατές είδαν 4 γκολ συνολικά και αναμένεται ένα δεύτερο ημίχρονο με μεγάλη αγωνία.

Καλή στιγμή για την Καλαμάτα στο 40ο λεπτό ο Καλαντζής σουταρε από καλή θέση άουτ

Αναγκαστική αλλαγή για την Καλαμάτα ο Λιόλιος τραυματίστηκε, στη θέση του πέρασε ο Τσόπελας 

Απίστευτη εξέλιξη στην αναμέτρηση η Καλαμάτα προηγήθηκε στο 20 με 2-0 και μεσα σε 10 λεπτά η Εμιονίδα έκανε το 2-2 …

Στο 30ο λεπτό ο Βλαχόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το 2-2 … Παγώνοντας το στάδιο της Παραλίας

Συναρπαστική εξέλιξη στην Παραλία η Ερμιονίδα μειώνει σε 2-1 με τον Συμελίδη ύστερα από λάθος του Καλογερόπουλου 

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλ τραγικό λάθος του Κραβαρίτη ο Ηλιόπουλος το εκμεταλεύεται και έστειλε τη μπάλα στο κενό τέρμα στο 20 λεπτό 

1-0 για τη  Μαύρη Θύελλα με κεφαλιά του Αντώνη Κωνσταντόπουλου 
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
15ο Λεπτό κορνερ για την Καλαμάτα

Πάνω από 4.000 θεατές παρακολουθούν την αναμέτρηση της Μαύρης Θύελλας με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό στην Καλαμάτα. Το Στάδιο της Παραλίας θυμίζει σήμερα ημέρες της δεκαετίας του 1980 ! 

Πολύ δυνατά έχει ξεκινήσει την αναμέτρηση η Καλαμάτα 

Τεράστια ευκαιρία για την Καλαμάτα , κεφαλιά του Καλαντζή πέρασε μόλις άουτ από τη μικρή περιοχή στο 3ο λεπτό 

Ξεκινά αυτή την ώρα το μεγάλο ντέρμπι της Γ ‘ Εθνικής μεταξύ Καλαμάτας και Ερμιονίδας 

Καλαμάτα : Ριγανάς , Καλογερόπουλος, Λιόλιος,Καντούτσης , Κωνσταντόπουλος, Μαρτίνος ,Καραχάλιος,Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος,Σκόνδρας και Καλαντζής

http://youtu.be/wdt23BP-uXk

http://youtu.be/1uLAQWqUH0I

http://youtu.be/WMH9JArBNhM