“H Ολυμπιάδα Καλαμάτας μεγάλωσε” … Γιόρτασε χθες τα 7 χρόνια λειτουργίας της με βραβεύσεις (φωτογραφίες)

“H Ολυμπιάδα Καλαμάτας μεγάλωσε” … Γιόρτασε χθες τα 7 χρόνια λειτουργίας της με βραβεύσεις (φωτογραφίες)

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την αθλητική οικογένεια της Ολυμπιάδας, η οποία μεγάλωσε τόσο ώστε να μην τη χωρά το βοηθητικό του Σταδίου της Παραλίας και να χρειάζεται την αίθουσα του αμφιθεάτρου του Εργατικού Κέντρου. Περίπου 100 παιδιά, με τους οικείους τους και αρκετούς φίλους του συλλόγου έδωσαν το «παρών» στην όμορφη και ζεστή εκδήλωση που έδωσε χαρά στα παιδιά και υπερηφάνεια στους υπεύθυνους του συλλόγου και την προπονήτρια Γιώτα Τσιάλα, η οποία βλέπει το έργο που ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια να βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση και να ανεβαίνει σταθερά επίπεδο.
Εκτός από την καθιερωμένη κοπή της πίτας η γιορτή της Ολυμπιάδας περιλάμβανε ειδικές βραβεύσεις σε δύο ξεχωριστούς αθλητές, αλλά και σε άτομα ή φορείς που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος. Πιο συγκεκριμένα (επι)βραβεύθηκε η πολλά υποσχόμενη άλτρια του μήκους, Δάφνη Ντουλαπτσή για την περυσινή συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (το αναμνηστικό έδωσε ο πρόεδρος του αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, Γιάννης Αδαμόπουλος) και ο Ανδρέας Στασινόπουλος με την οικογένειά του, που αντιμετώπισαν με δυναμικό τρόπο και εξωστρέφεια το πρόβλημα του νεαρού αθλητή, ο οποίος έχει γεννηθεί με σύνδρομο ντάουν. Ο μικρός Ανδρέας βραβεύθηκε από τον φυσιοθεραπευτή της Μαύρης Θύελλας, Λεωνίδα Παπανικολάου.
Η γ. γραμματέας του συλλόγου Τούλα Χατζηπαναγιώτου πρόσφερε πλακέτα
στην εφημερίδα μας, το «Θάρρος» για την προβολή των δραστηριοτήτων της Ολυμπιάδας (την παρέλαβε ο Κώστας Γαζούλης), Επίσης, η προπονήτρια Γιώτα Τσιάλα βράβευσε τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας και τον πρόεδρό του Κώστα Μαργέλη, που στηρίζουν τις εξωαγωνιστικές πρωτοβουλίες του συλλόγου.
Τέλος, ο πρώην διεθνής διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας βράβευσε τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλαμάτας, Γιώργο Ράλλη για την αγαστή συνύπαρξη και βοήθεια στον κοινό χώρο προπόνησης των δύο σωματείων.
Η Μαύρη Θύελλα έδωσε έντονο «παρών» στην εκδήλωση, καθώς παραβρέθηκαν ακόμη από τη διοίκηση ο Θοδωρή Παπαθεοδωρίδη, ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και οι ποδοσφαιριστές Σκαρλάτος, Καντούτσης, Καραχάλιος, Σοφός, Οντβόνγκ και Τσιρίλο.

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας