Θρήνος στην Τριφυλία για τον αδικοχαμένο Τάκη Γκόγκα

Θρήνος στην Τριφυλία για  τον αδικοχαμένο Τάκη Γκόγκα

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε από το βράδυ της Παρασκευής η Τριφυλία και ανείπωτος είναι ο θρήνος των κατοίκων της περιοχής για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Παναγιώτη (Τάκη) Γκόγκα από το Καλό Νερό.
Ο 44χρονος επιχειρηματίας, πρόεδρος του ΠΑΟ Καλού Νερού, στέλεχος της Ν.Δ., άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο 50ό χλμ. της εθνικής οδού Καλαμάτας – Πύργου, στο Κοπανάκι, στο ύψος της διασταύρωσης Αρτικίου. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος και στο οποίο επέβαιναν η σύζυγός του και ο ανήλικος γιος τους, κινούνταν με κατεύθυνση το Καλό Νερό, όταν συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα κατά τη διαδικασία προσπέρασής του, πιθανώς λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος εξαιτίας της βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να εκτραπεί.
Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 44χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός συνολικά 4 ατόμων, της συζύγου και του ανήλικου γιου τους, όπως και του 27χρονου οδηγού του άλλου οχήματος και μίας 23χρονης γυναίκας που επέβαινε σε αυτό.
Ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας έσπευσε στο σημείο του τραγικού συμβάντος και άμεσα διακομίστηκε ο 44χρονος στο νοσοκομείο, όμως ο άτυχος Τάκης Γκόγκας είχε ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα.
Το άγγελμα του τραγικού θανάτου του Τάκη Γκόγκα βύθισε την περιοχή στο πένθος και εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του άτυχου νέου έσπευσαν συντετριμμένοι στο νοσοκομείο, όπου η τραγωδία ήταν απερίγραπτη. 
Ο Τάκης ήταν αγαπητός σε όλο τον κόσμο, χαμογελαστός άνθρωπος, μαχητής της ζωής, καλός οικογενειάρχης και επιχειρηματίας. Άνθρωπος της εμπιστοσύνης και του σεβασμού, της δουλειάς και της κοινωνικής προσφοράς, με σημαντική παρουσία και δράση στα κοινά του τόπου, τη Νέα Δημοκρατία, στην οποία ήταν στέλεχος, εκλεγμένο μέλος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Τριφυλίας και πρώην μέλος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας, αλλά και στον αθλητισμό, όπου ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟ Καλού Νερού και σε τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας. 
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένη στο Καλό Νερό, σήμερα στις 11.00 το πρωί, οπότε συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το στερνό αντίο στον άτυχο 44χρονο.
 
*Στην οικογένεια και τους οικείους του ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια και ο Θεός να τους δίδει κουράγιο, δύναμη και την εξ Ύψους παρηγορία. Καλό ταξίδι, φίλε Τάκη! 

Του Ηλία Γιαννόπουλου