Μέχρι αργά χθες βράδυ ανακρίνονταν οι πρώτοι έξι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών


Απολογούνται σήμερα οι υπόλοιποι 
Μέχρι αργά χθες βράδυ ανακρίνονταν οι έξι από τους δώδεκα που κατηγορούνται για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών και ξέπλυμα «μαύρου χρήματος».
Οι απολογίες στον ανακριτή ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και συνεχίσθηκαν μέχρι αργά το απόγευμα. Συγκεκριμένα, στον ανακριτή απολογήθηκαν χθες τα δίδυμα αδέλφια και ο συνταξιούχος αστυνομικός που κατηγορούνται ως αρχηγοί της εγκληματικής οργάνωσης, ένας 22χρονος και ένας 48χρονος από τη Μεσσήνη, όπως και ένας 35χρονος από την Καλαμάτα.
Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες, ενώ ο δωδέκατος, ένας 33χρονος Αλβανός, είναι έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου για άλλη υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία που έχει σχηματισθεί περιλαμβάνει 80 άτομα που είχαν διασυνδέσεις με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Μάλιστα, είχαν συλληφθεί άλλα έξι άτομα, στα οποία απαγγέλθηκαν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για παραβάσεις που αφορούν ναρκωτικά και όπλα και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εγκληματική οργάνωση προμηθευόταν χασίς και κοκαΐνη και τα προωθούσε σε χρήστες στη Μεσσηνία, την Τρίπολη και τον Πύργο.
Β.Β.