Οι γυναίκες του Ολυμπιακού κατέκτησαν το 4ο συνεχόμενο κύπελλο στην Πύλο (φωτογραφίες)

Οι γυναίκες του Ολυμπιακού κατέκτησαν το 4ο συνεχόμενο κύπελλο στην Πύλο (φωτογραφίες)

Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού με τον πιο εμφατικό τρόπο απέδειξαν ότι ήταν το μεγάλο φαβορί για το final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών που διεξήχθει αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της Πύλου. Έτσι μετέτραψαν τον σημερινό τελικό απέναντι στον Πανναξιακό , σε περίπατο και κατέκτησαν το Κύπελλο επικρατώντας με 3-0 σετ σε λιγότερο από 1,5 ώρα. Οι παίκτριες του Γιάννη ΝΙκολάκη δεν βρήκαν καμία αντίσταση και έτσι έγραψαν ιστορία κατακτώντας το 4ο συνεχόμενο Κύπελλο στην ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού. 

Η ομάδα της Νάξου κέρδισε το χειροκρότημα στο κλειστό της Πύλου , καθως στην πρώτη της χρονιά παρουσία της στην Α΄1 κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και ταυτόχρονα να τερματίσει στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Α’1. 

Η πόλη της Πύλου κέρδισε το στοίχημα και με τη μεγάλη συνδρομή της Αστυνομίας κατάφερε να φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία την δύσκολη αποστολή της ! 


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Πύλου . 

 

Οι ερυθρόλευκες κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-14 απέναντι στις “πρωτάρες”  σε μεγάλες διοργανώσεις ,κοπέλες του Πανναξιακού.

Οι κοπέλες του Ολυμπιακούς κατέκτησαν με μεγάλη ευκολία και το δεύτερο σετ με 25- 15,

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 3ο σετ με 25-21 και πήρε το κύπελλο Ελλάδος αρκετά εύκολα !

Το γυμναστήριο της Πύλου είναι και σήμερα κατάμεστο με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας. 

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας