Δήλωση Παναγιωτόπουλου πως θα συνεχίσει τη μάχη μέχρι το τέλος στο Δήμο Οιχαλίας

Δήλωση Παναγιωτόπουλου πως θα συνεχίσει  τη μάχη μέχρι το τέλος στο Δήμο Οιχαλίας

Απόλυτα σαφής και κατηγορηματικός πως δε θα ακολουθήσει άλλον υποψήφιο, πως θα συνεχίσει τη μάχη του μέχρι το τέλος και πως δε θα είναι υποψήφιος σε άλλον συνδυασμό, πέραν αυτού του οποίου ηγείται, είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας, επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Δημοτών», Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.
Αυτά αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, θέλοντας να διαψεύσει όσα ακούγονται σε βάρος του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Στη δήλωσή του ο κ. Παναγιωτόπουλος σημειώνει τα εξής: «Επειδή διάφοροι κύκλοι γνωστών συμφερόντων εντός και εκτός του Δήμου Οιχαλίας, δεν κουράστηκαν να διασπείρουν καθημερινά φανταστικά γεγονότα με σκοπό να παραπληροφορήσουν τους δημότες και επειδή η γελοιότητα έχει και τα όριά της, απαντώ ευθέως σε μικροπολιτικούς κύκλους γνωστών συμφερόντων και ψευτοπαράγοντες, θεσμικούς και μη, της περιοχής μας που διαδίδουν ότι ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος δε θα είναι υποψήφιος ή ότι θα είναι υποψήφιος ξανά στην Περιφέρεια, τα εξής:
-Τη μάχη στο Δήμο θα τη δώσω μαζί με τους συνεργάτες μου μέχρι τέλους.
-Κατηγορηματικά δηλώνω, για να σταματήσουν επιτέλους τα γνωστά ψευτοπαπαγαλάκια την παραπληροφόρηση στους συνδημότες μου, ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσω άλλον υποψήφιο ή να ενταχθώ σε άλλο ψηφοδέλτιο.
-Η Περιφέρεια για μένα αποτελεί παρελθόν και δε θα είμαι υποψήφιος σε κανέναν συνδυασμό, πλην του συνδυασμού “Συμμαχία Δημοτών” του Δήμου Οιχαλίας του οποίου ηγούμαι.
-Η πλειοψηφία των δημοτών του Δήμου μάς ακολουθεί και μας στηρίζει για να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα στις 18 Μαΐου.
Αυτή η μάχη και θα δοθεί και θα κερδηθεί».