Στην “Costa Navarino” η παρουσίαση του νέου VW Passat


ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθηναϊκό Τύπο, ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του Ομίλου VW ζήτησε από τους επιτελείς του να οργανώσουν την παγκόσμια εμπορική παρουσίαση του νέου Passat στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πύλο.
Ο Ferdinand Piech βρέθηκε της προηγούμενες ημέρες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino. Όπως λέγεται, ο Γερμανός μάνατζερ «θαμπώθηκε» από την ομορφιά του τοπίου αλλά και την αρτιότητα του συγκροτήματος και ζήτησε να γίνει εκεί η εμπορική παρουσίαση του Passat.
Εφόσον τελικά η επιθυμία του προέδρου γίνει δεκτή (κάτι που είναι πολύ πιθανό), τότε πάνω από 3.000 επαγγελματίες θα φιλοξενηθούν στην Πύλο, οι οποίοι με τη σειρά τους θα «διαφημίσουν» τις ομορφιές της περιοχής. Η παρουσίαση αναμένεται να γίνει στα τέλη Οκτωβρίου, και την Πύλο θα βρεθούν όλοι οι έμποροι της VW, από όλο τον κόσμο.
Η Volkswagen δεν έχει παρουσιάσει φωτογραφίες για τη νέα γενιά του μεσαίου της οικογενειακού μοντέλου. Αυτό θα το πράξει τον Ιούλιο, όμως μέχρι τότε έχουμε επίσημα σκίτσα αλλά και πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη. Η πρεμιέρα για το κοινό θα γίνει τον Οκτώβριο στο Παρίσι και σύμφωνα με πληροφορίες του NewsAuto.gr, οι παραδόσεις του Passat στην Ελλάδα θα αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2015.
Στην όγδοη γενιά του Passat, η Volkswagen κάνει ένα σημαντικό τεχνολογικό βήμα. Στόχος της είναι να διατηρήσει στενή επαφή με τις premium προτάσεις της κατηγορίας, όπως η Mercedes C-Class και η BMW Σειρά 3. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν περισσότερο αλουμίνιο, με αποτέλεσμα το νέο μοντέλο να είναι έως 85 kg ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του. Έτσι είναι οικονομικότερο στην κατανάλωση και πιο δυναμικό στην οδήγηση. Όλα τα νέα Passat (sedan ή station wagon) θα φέρουν στάνταρ πίσω φώτα LED, ενώ οι εμπρός προβολείς θα είναι αλογόνου ή LED.