Απίστευτο “θρίλερ” στη Μεσσήνη – Απόλυτη ισοπαλία για Τσώνη & Αναστασόπουλο (φωτογραφίες & βίντεο)

Απίστευτο “θρίλερ” στη Μεσσήνη – Απόλυτη ισοπαλία για Τσώνη & Αναστασόπουλο (φωτογραφίες & βίντεο)

Το Πρωτοδικείο ή και το Εκλογοδικείο θα βγάλουν Δήμαρχο στο “Νησί”

*Δείτε μέσα από βίντεο και φωτογραφίες όλο το χρονικό του ολονύκτιου θρίλερ στη Μεσσήνη

Μια εκλογική βραδιά που θα μνημονεύεται για χρόνια έζησαν όσοι βρέθηκαν στη Μεσσήνη απόψε το βράδυ. Μετά από ένα απόλυτο εκλογικό “θρίλερ” εντάσεις , αστυνομία ,επεισόδια σε κάποια εκλογικά τμήματα … Καταλήξαμε στην απόλυτη ισοπαλία,9.236 ψήφοι και 50% για κάθε υποψήφιο , και το πρωτοδικείο μένει για να βγάλει Δήμαρχο στο “Νησί” . Δεν γνωρίζουμε αν στα χρονικά της χώρας ένας Δήμος του μεγέθους της Μεσσήνης έχει βγάλει ως αποτέλεσμα την απόλυτη ισοπαλία ή αν η αποψινή βραδιά θα γραφτεί στην ιστορία των εκλογικών “θρύλων” της πατρίδας μας. 

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά , από το άνοιγμα των πρώτων ψηφοδελτίων , έγινε σαφές ότι ο Γιώργος Τσώνης έχει κάνει ανατροπή από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου που ήταν πίσω περίπου 3.200 ψήφους και μετέτρεψε σε ντέρμπι την εκλογική διαδικασία στη Μεσσήνη. 

Όπως παρακολουθήσατε και από το Tharrosnews.gr , το αποτέλεσμα άλλαζε συνεχώς από τμήμα σε τμήμα στη Μεσσήνη με πανηγυρισμούς να εναλλάσσονται στα εκλογικά κέντρα που ήταν πλημμυρισμένα από ψηφοφόρους των δυο συνδυασμών. 

Γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα είχαν καταμετρηθεί τα 101 τμήματα από τα 102 και ο Στάθης Αναστασόπουλος ήταν μπροστά με 77 ψήφους διαφορά! Έμενε το 128ο τμήμα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της Μεσσήνης. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα σημειώθηκε επεισόδιο με δημοτικό σύμβουλο να κλώτσα κάλπη (εις βάρος του κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία) και η καταμέτρηση να αρχίζει από την αρχή παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης αλλά και εισαγγελέα. 

Έτσι ολόκληρη η Μεσσήνη περίμενε το συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα. Λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα η δικαστικός αντιπρόσωπος του συγκεκριμένου τμήματος έκανε γνωστά τα απότελέσματα(δείτε βίντεο με τη στιγμή που γίνονται γνωστά τα απότελέσματα) , όπου έφερναν στο συγκεκριμένο τμήμα τον Γιώργο Τσώνη μπροστά με 76 ψήφους! Έτσι , σύμφωνα με τα εως τότε αποτελέσματα ο Στάθης Αναστασόπουλος εκλεγόταν Δήμαρχος Μεσσήνης με 1 ψήφο διαφορά!! 

Αμέσως ξέσπασαν πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Στάθη Αναστασόπουλου και λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος προέβη σε πανηγυρικές δηλώσεις στο συγκεντρωμένο πλήθος. Στις δηλώσεις του , που ακολουθούν σε βίντεο, ο Στάθης Αναστασόπουλος τόνισε , ότι ήταν μια σκληρή μάχη και η νίκη ανήκει στο λαό και ότι οι αντίπαλοι του έκαναν ότι ακριβώς κατηγορούσαν τον ίδιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στο “σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”.Τέλος προέτρεψε τους ψηφοφόρους τους να κρατήσουν ήπια στάση και να μην προκαλέσουν σε μια τόσο τεταμένη βραδιά.

Στην αντίπερα όχθη επικρατούσε εκνευρισμός .Γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα ο Γιώργος Τσώνης έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι η μάχη συνεχίζεται και ότι το αποτέλεσμα το βγάζει το πρωτοδικείο. Ενώ αργότερα βγήκε έξω στο συγκεντρωμένο πλήθος μέσα σε αποθέωση από ψηφοφόρους του που δεν αναγνώριζαν την ήττα με 1 ψήφο! (δείτε βίντεο)

Ξαφνικά γύρω στις 04: 00 τα ξημερώματα και αφού τα ΜΜΕ είχαν αποχωρήσει έγινε γνωστό ότι ένα τμήμα στον Αριστομένη είχε μεταφερθεί λάθος το αποτέλεσμα στο τηλεγράφημακαι ο Στάθης Αναστασόπουλος είχε μια ψήφο λιγότερη. Έτσι προέκυψε η απόλυτη ισοπαλία με 9.236 ψήφους για κάθε Υποψήφιο Δήμαρχο !!! Αμέσως ξέσπασαν πανηγύρια στο εκλογικό κέντρο του Γιώργου Τσώνη όπου ο ίδιος βγήκε εκ νέου μέσα σε αποθέωση στο συγκεντρωμένο πλήθος και ανακοίνωσε την ισοπαλία και τόνισε ότι ο αγώνας συνεχίζεται και στο τέλος αυτοί θα είναι οι νικητές!! 

Η συνέχεια αναμένεται με αγωνία , και από αύριο το πρωτοδικείο θα πάρει φωτιά ενώ δεν είναι απίθανο στο τέλος το εκλογοδικείο να βγάλει Δήμαρχο στο δήμο της Μεσσήνης. 

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σπάνια εκλογική βραδιά που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.

Παρακολουθείστε ολόκληρο το χρονικό στη Μεσσήνη μέσα από βίντεο και φωτογραφίες.

(θα ακολουθήσουν και νέες φωτογραφίες)


Το απόλυτο θρίλερ διεξάγεται απόψε στο Δήμο Μεσσήνης, σε 82 από τα 102 εκλογικά τμήματα που έχουν καταμετρηθεί ο Γιώργος Τσώνης είναι μπροστά με 17 ψήφους έναντι του Στάθη Αναστασόπουλου σε μια απίστευτη εκλογική μάχη για τον δήμο που όλη τη βραδιά αλλάζει χέρια. 


Συνεχίζεται το εκλογικό θρίλερ στο Δήμο Μεσσήνης, σε μια μάχη ψήφο με ψήφο. Σε 42 επι συνόλου 102 Εκλ. Τμημάτων   και 41,18% των καταγεγραμμένων ψήφος ο Στάθης Αναστασόπουλος προηγείται με 30 ψήφους διαφορά ! Πιο αναλυτικά Στάθης Αναστασόπουλος 3.463 και 50,19% – Γιώργος Τσώνης 3.437 49,81%! 

 

Μάχη “στήθος με στήθος” δείχνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα για το Δήμο Μεσσήνης , ανάμεσα στον Στάθη Αναστασόπουλο και τον Γιώργο Τσώνη. Σε 18 επι συνόλου 102 Εκλ. Τμημάτων  και 17,65% των καταγεγραμμένων ψήφων , ο Γιώργος Τσώνης προηγείται με 51,15% και 1.673 έναντι 48,85% και 1.598 ψήφους του Στάθη Αναστασόπουλου.