Έτοιμοι για το «μπάσιμο» στην Καλαμάτα Παπακωνσταντίνου και Σπίνος

Έτοιμοι για το «μπάσιμο» στην Καλαμάτα Παπακωνσταντίνου και Σπίνος

Το ταξίδι για τη δημιουργία ενός γκρουπ ισχυρών Καλαματιανών επιχειρηματιών, που θα αποτελέσουν τη δύναμη πυρός στην προσπάθεια συγκρότησης της Μαύρης Θύελλας, που όλοι οι αγνοί φίλαθλοι της ομάδας επιθυμούν, εξελίσσεται και αυτό γίνεται με διαδικασίες που ταιριάζουν στην ιστορία και τον κόσμο της ομάδας. Ταξίδι που περιλαμβάνει τη συμμετοχή του Γιώργου Ράλλη, του Θόδωρου Παπαθεοδωρίδη και τουλάχιστον δύο ακόμη Καλαματιανών υψηλού βεληνεκούς και δεδομένης αποδοχής από το λαϊκό έρισμα.
Ο λόγος για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Καλαμάτας και γνωστό φίλαθλο της Μαύρης Θύελλας, Ηλία Παπακωνσταντίνου, ο οποίος και το περυσινό καλοκαίρι είχε συμπεριληφθεί στο εγχείρημα που σχεδίαζε ο κ. Ράλλης, όμως λάθη τα οποία έγιναν, ειδικότερα από το περιβάλλον του προέδρου της Καλαμάτας, δεν επέτρεψαν να προχωρήσει η εμπλοκή του και τον πρώην Αντιδήμαρχο και πάντοτε υποστηρικτή – και τη χρονιά που πέρασε συνέβαλε ποικιλοτρόπως – του μελανόλευκου Συλλόγου, Γιώργο Σπίνο. Οι δύο άνδρες, μαζί με τους Ράλλη Παπαθεοδωρίδη, αποτελούν την τετράδα η οποία οδηγεί αυτή τη στιγμή την όλη διαδικασία, όμως υπάρχουν και ανοίγματα προς ανθρώπους ανάλογης δυναμικής και ικανότητας, που ενδέχεται ν’ αυξήσουν τον αριθμό. Σίγουρα θα είναι πέντε, όμως δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός ν’ αυξηθεί, φθάνοντας ακόμη και τους επτά.
Οι διεργασίες συνεχίζονται σε καθημερινή πλέον βάση, προκύπτουν και  κάποιες διαφωνίες που δείχνουν όμως ικανές να ξεπεραστούν, με τη βδομάδα που ακολουθεί να κρίνεται καθοριστική, καθώς τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει γύρω από τη διαμόρφωση του συγκεκριμένου γκρουπ και πάνω απ’ όλα τις αποφάσεις για το αύριο.

του Νίκου Μπαλόπουλου