Βροχή από σφαίρες σε ληστεία κοσμηματοπωλείου στην Αρχ. Ολυμπία

Βροχή από σφαίρες σε ληστεία κοσμηματοπωλείου στην Αρχ. Ολυμπία

Κόσκινο έκαναν απο τις σφαίρες κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία ένοπλοι με καλάσνικοφ και πιστόλια, πριν απο λίγα λεπτά. Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Νεότερη ενημέρωση 17:48

Τέσσερα άτομα κουκουλοφόροι με αυτόματα όπλα εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αρχ.Ολυμπίας και αφαίρεσαν χρυσαφικά άγνωστης αξίας. Οι ληστές έκαναν κόσκινο το κοσμηματοπωλείο πυροβολώντας και σπάζοντας τις βιτρίνες του, προκαλώντας τρόμο στο κέντρο της Παγκόσμιας πόλης.

Νεότερη ενημέρωση 18:00

Οι ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο ένα λευκό Nissan Qashqai στο δρυοδάσος της Φολόης το οποίο φλέγεται αυτή την ώρα. Συνέχισαν την πορεία διαφυγής τους στην Ε.Ο. 111 με ένα γκρι Audi A4. Μπλόκα έχουν στηθεί σε όλες τις Εθνικές Οδούς, Πατρών – Τριπόλεως, Πύργου – Πατρών και Πύργου Κυπαρισσίας.

Νεότερη ενημέρωση 19:47

Απροσδιόριστη για την ώρα η αξία των κλεμμένων κοσμημάτων. Για πέμπτη φορά λήστεψαν τον ίδιο επιχειρηματία, η τρίτη στην Αρχαία Ολυμπία, ενώ υπήρξαν και άλλες δύο ληστείες σε βάρος του, στο Κατάκολο. Ακόμα έχουν κάνει δύο ριφιφί στα κοσμηματοπωλεία του στο Κατάκολο. Για περίπου 15 λεπτά επιχειρούσαν οι ληστές στο κοσμηματοπωλείο και παράλληλα πυροβολούσαν τις βιτρίνες και στον αέρα.

Νεότερη ενημέρωση 20:48

Σύμφωνα με την Αστυνομία η ληστεία έγινε νωρίς το απόγευμα στις 16.50, όπου οι τέσσερις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, πυροβόλησαν με όπλα που έφεραν στον αέρα και αφού έθραυσαν τζαμαρία κοσμηματοπωλείου, αφαίρεσαν από τις προθήκες κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας. Επίσης, με τη απειλή όπλου ανάγκασαν τον 30χρονο γιο του ιδιοκτήτη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο κατάστημα, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 1.000 ευρώ περίπου.

Περισσότερα στο ilialive.gr