Θα το γράψουμε για πολλοστή φορά και αν χρειαστεί, θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος. Δεν είναι δυνατό στον αστικό ιστό της πόλης να συμβαίνουν τόσα πολλά τροχαία, ενίοτε και θανατηφόρα, και να μην «ιδρώνει» το αυτί του δημάρχου Καλαμάτας και του διοικητή της Τροχαίας.
Πρέπει άμεσα να γίνει μια σύσκεψη με συγκεκριμένο συμπέρασμα και μέτρα. Ξέρουμε ότι και η οδηγική συμπεριφορά των Καλαματιανών δεν είναι η κατάλληλη. Γι’ αυτό, λοιπόν, χρειάζεται πρόληψη. Από την ενεργοποίηση εκ νέου του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής μέχρι μέτρα προστασίας.
Δεν είναι δυνατό μέσα στο μήνα να συμβαίνουν τουλάχιστον δέκα τροχαία ατυχήματα στη διασταύρωση Μαυρομιχάλη και Φαρών και η Δημοτική Αρχή να σφυρίζει αδιάφορα. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.
Δεν είναι δυνατό η Νέα Είσοδος να αποτελεί «δρόμο θυσιαστήριο», κυρίως για νέους, και να μην έχουν ληφθεί επιπλέον μέτρα.
Έλεος πια με το μπαλάκι ευθυνών…
Α.Π.
Επιτέλους, να αναλάβετε τις ευθύνες σας…
Δείτε επίσης.
Οι εκδηλώσεις του τριημέρου στη Μεσσηνία
Νότια Καρολίνα: Τεράστια καραμπόλα 69 οχημάτων σε αυτοκινητόδρομο
Αναγνωρίστηκε ως Κέντρο Εκπαίδευσης Αναισθησιολόγων το Νοσοκομείο Καλαμάτας
Έξυπνες επιλογές επίπλων για ένα πιο λειτουργικό και σύγχρονο σπίτι
Νέα επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας στην Αθήνα
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ικανοποιημένη η πρύτανις για τις εγγραφές των νέων φοιτητών
Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Ακόνισαν τα ξίφη τους για τα αντιπλημμυρικά της Καλαμάτας δέκα χρόνια μετά τη φονική πλημμύρα
Καλαμάτα ΄80: Δεύτερο φιλικό αύριο με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό της Παραλίας για το τουρνουά «Ι. Μπουσούνης»
Τοπικά 02.10.2026, 15:01
Παρκαρισμένες βάρκες σε θέσεις αυτοκινήτων
Τοπικά 02.10.2026, 14:58
Έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας
Τοπικά 02.10.2026, 14:00
Ψάχνουν τρόπο να «ζωντανέψει» το Πάρκο Λιμενικού
Τοπικά 02.10.2026, 12:58
Δόμηση Μεσσηνιακής Μάνης: Παρέμβαση από Σ. Κολοκοτρώνη και Δ. Χρηστέα
Φόρτωση…



