Καρμανιόλα η Νέα Είσοδος της Καλαμάτας!

Καρμανιόλα η Νέα Είσοδος της Καλαμάτας!

Τρία σοβαρά τροχαία ατυχήματα στη Νέα Είσοδο μέσα σε 24 ώρες

Ένας άνδρας 40 χρονών άφησε χθες την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο 

Σε δρόμο-καρμανιόλα έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια η Νέα Είσοδος Καλαμάτας και χθες, σε λιγότερο από 24 ώρες, συνέβησαν τρία σοβαρά τροχαία ατυχήματα, με ένα νέο άνθρωπο 40 χρόνων να χάνει τη ζωή του.
Στις περισσότερες περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί πως πρόκειται για ατυχήματα από εκτροπή οχημάτων, και στην πλειοψηφία τους αποδίδονται σε μεγάλη ταχύτητα.
Το πρώτο τροχαίο ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης. Μια γυναίκα σώθηκε από θαύμα, όταν το αυτοκίνητό της εξετράπη και έγινε μια μάζα σιδερικών, καθώς προσέκρουσε σε νησίδα και πινακίδα πρατηρίου υγρών καυσίμων.
Χθες το πρωί στις 9.30, όμως, ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος και κατευθυνόταν στο ρεύμα εισόδου προς Καλαμάτα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στην τσιμεντένια βάση της υπερυψωμένης γέφυρας του ΟΣΕ. Η τρελή πορεία του, όμως, συνεχίσθηκε και προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.
Ο άτυχος οδηγός τραυματίστηκε βαρύτητα και μέχρι να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας εξέπνευσε.
Λίγες ώρες αργότερα άλλο ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Νέα Είσοδο. Οδηγός μηχανής προσέκρουσε σε αυτοκίνητο που προπορευόταν, στο ύψος της «Ηλεκτρονικής»,  με κατεύθυνση την έξοδο της πόλης. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ο οδηγός της μηχανής και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Β.Β.