Κατάληψη των γραφείων που εμπλέκονται στην αξιολόγηση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Κατάληψη των γραφείων  που εμπλέκονται στην αξιολόγηση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σε αποκλεισμό της διοικητικής υπηρεσίας και κατάληψη των γραφείων που εμπλέκονται στην αξιολόγηση των εργαζομένων θα προχωρήσει αύριο το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Όπως αναφέρουν σε κάλεσμά τους: «Από τη Δευτέρα 30/6 θα εκδοθούν από τη Διοίκηση του νοσοκομείου οι διαπιστωτικές πράξεις που αφορούν στην αξιολόγηση και οι ποσοστώσεις ανά υπηρεσία. Αμέσως μετά θα διανεμηθούν τα φύλλα αξιολόγησης, προκειμένου οι εργαζόμενοι να “αυτοαξιολογηθούν” και στη συνέχεια να προχωρήσει η όλη διαδικασία.
Το Σωματείο μας από τη στιγμή που εκδόθηκε ο συγκεκριμένος νόμος είχε ενημερώσει τους εργαζομένους στην υγεία και το λαό για τον αντιδραστικό και αντιλαϊκό χαρακτήρα του νόμου.
Απορρίπτουμε καθολικά την αξιολόγηση της επιχειρηματικής δράσης, της μείωσης των μισθών, της κινητικότητας και των απολύσεων! Δεν αυτοαξιολογούμαστε και δεν αξιολογούμε! Ασπίδα μας είναι η αλληλεγγύη, η μαζική καταδίκη και απόρριψη!
Προχωράμε οργανωμένα.
Μπλοκάρουμε την εφαρμογή της αξιολόγησης.
Τη Δευτέρα 30/6/2014 προχωρούμε σε αποκλεισμό της διοικητικής υπηρεσίας και κατάληψη των γραφείων που εμπλέκονται στην αξιολόγηση. Καταθέτουμε μαζικά τα φύλλα αξιολόγησης στο Σωματείο ανυπόγραφα.
Να μη συμμετέχει κανείς εργαζόμενος σε καμιά από τις διαδικασίες (αυτοαξιολόγηση-βαθμολόγηση-επιμερισμό ποσοστών)».