Παρά την βαριά ήττα στην πρεμιέρα οι Έλληνες οπαδοί δεν χάνουν την πίστη τους (φωτογραφίες)

Παρά την βαριά ήττα στην πρεμιέρα οι Έλληνες οπαδοί δεν χάνουν την πίστη τους (φωτογραφίες)

Η Εθνική μας ομάδα μπήκε με το “αριστερό” στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Από τα πρώτα λεπτά πλήρωσε τα τραγικά λάθη στην άμυνα της και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Αν και είχε ευκαιρίες αρκετές να ισοφαρίσει  το 2ο γκολ τελειώσε τα όποια της όνειρα για ένα καλό αποτέλεσμα ενώ την κακή ημέρα ολοκλήρωσε και το 3ο γκολ της Κολομβίας στις καθυστερήσεις.

Στις κερκίδες του Μινειράο , 600 Έλληνες έδωσαν μια άνιση μάχη απέναντι σε 30.000 Κολομβιανούς , χωρίς όμως να χάνουν το κουράγιο τους. Μετά από μια κουραστική μετάβαση οδικώς στο Μπέλε Οριζόντε, οι Έλληνες οπαδοί επέστρεψαν στη βάση τους στο Ρίο και ετοιμάζονται πλέον για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Νατάλ με την Ιαπωνία. Δεν χάνουν την πίστη τους και πιστεύουν ότι ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στους Ασιάτες μπορεί να αλλάξει το κλίμα και να φέρει και πάλι την Ελλάδα στο κόλπο της πρόκρισης. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδείξει την πίστη τους στην Εθνική ομάδα κυρίως και στα δύσκολα! 

Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν από τη Βραζιλία οι Κολομβιανοί οπαδοί δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα ενώ το κλίμα ήταν εκπληκτικό στις κερκίδες αλλά και στην πόλη όπως αρμόζει σε μια μεγάλη “γιορτή” του ποδοσφαίρου.

Δείτε φωτογραφίες από τους Έλληνες οπαδούς στις εξέδρες του Μινειράο , στο Μπέλε Οριζόντε.