Στην Αγία Μαρίνα η ετήσια Συνάντηση Ταξιδευτών Μοτοσικλετιστών

Στην Αγία Μαρίνα η ετήσια Συνάντηση Ταξιδευτών Μοτοσικλετιστών

Το 2ο Horizons Unlimited Travelers Meeting Greece, που απευθύνεται σε ταξιδιώτες μοτοσικλετιστές, έχει προγραμματιστεί για τις 5, 6, 7 και 8 Ιουνίου, στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο. Θα γίνουν παρουσιάσεις διαφόρων ταξιδιών, bazaar και είναι η καλύτερη ευκαιρία για έναν μοτοσικλετιστή να γνωρίσει ταξιδευτές, να μάθει από αυτούς πώς γίνεται να ξεφύγει από τα τετριμμένα, να γνωρίσει και να δει τι σημαίνει να κάνει κάποιος ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με μοτοσικλέτα.
Όσοι φανατικοί της μοτοσυκλέτας δώσουν το «παρών», Έλληνες και ξένοι, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, η οποία λειτουργεί με ευθύνη του Δήμου Καλαμάτας.
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Horizons Unlimited: www.horizonsunlimited.com/events/greece-2014. Απορίες – ερωτήσεις στο τηλέφωνο 6936 764610.
Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Καλαμάτας, θα λειτουργήσει και κατά το θέρος του 2014 η κατασκήνωση του Δήμου στην Αγία Μαρίνα Ταϋγέτου. Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει σε 4 περιόδους, δύο 10ήμερες για παιδιά, μία για ηλικιωμένους και άλλη μία για ΑμεΑ.
Σημειώνεται ότι αρμόδιος για τη λειτουργία της κατασκήνωσης είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ. αυτής Σαράντος Μαρινάκης, δημοτικός σύμβουλος. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 13 Ιουνίου και θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση.