Συναυλία του Μιχάλη Βιολάρη στην Καλαμάτα

Συναυλία του Μιχάλη Βιολάρη στην Καλαμάτα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «Η ΑΡΜΟΝΙΑ»

Μια μοναδική συναυλία με τον Μιχάλη Βιολάρη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν τη Δευτέρα 16 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.
Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Καλαμάτας «Η Αρμονία» και, μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν με τον Μιχάλη Βιολάρη, αφού το 1998 η χορωδία είχε τραγουδήσει με το σπουδαίο καλλιτέχνη στο Λυκαβηττό.
Μαζί με τον Μιχάλη Βιολάρη, που συμπληρώνει 48 χρόνια στο τραγούδι, θα τραγουδήσουν ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος και η Ανδριάννα Κόλλια.
Το κόστος του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ, ενώ 5 ευρώ κοστίζει το φοιτητικό/παιδικό. Εισιτήρια προπωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο (10.00-13.00 και 19.00- 21.00) και στο κατάστημα του Χάρη Κριτσωτάκη (Αναγνωσταρά 57).
Μιλώντας σχετικά τα μέλη της «Αρμονίας» δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τη «Φάρις», την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας, αλλά και επιχειρηματίες που βοήθησαν για να γίνει αυτή η συναυλία.
Τέλος, έγινε γνωστό ότι η «Αρμονία» θα συμμετάσχει σε διάφορα Φεστιβάλ Χορωδιών, όπως σε αυτό στο Αγρίνιο, που είναι μάλιστα διεθνές, αλλά και σε εκείνο της Καλαμάτας τον Οκτώβριο.
Π.Μπ.

https://www.youtube.com/watch?v=zSqRnk4sRjE