Τίμησαν τον Όσιο Σαμψών

Τίμησαν τον Όσιο Σαμψών

Τη μνήμη του προστάτη των Ξενοδόχων, Οσίου Σαμψών, τίμησαν ευλαβικά την Πέμπτη και την Παρασκευή στο φερώνυμο γραφικό εκκλησάκι στον προαύλιο χώρο του «Apollo Resort Art Hotel», στον Κάμπο Κυπαρισσίας!
Η ιδιοκτησία της σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, η οικογένεια Χριστοδούλου, από τα θυρανοίξια του ιερού ναού, κάθε χρόνο τιμά τη μνήμη του Οσίου, μαζί με συγγενείς, οικογενειακούς φίλους και πιστούς από την ευρύτερη περιοχή, καθώς και επισκέπτες που περνούν ευχάριστα τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο.
Το απόγευμα της Πέμπτης τελέστηκε Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου. Μετά το πέρας του Εσπερινού, η οικογένεια Χριστοδούλου προσέφερε σε όλους όμορφο και γευστικό κέρασμα στον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου με την πισίνα!
Το πρωί της Παρασκευής τελέστηκε Θεία Λειτουργία.
Σημειώνουμε πως τις θρησκευτικές τελετές παρακολούθησαν το διήμερο επισκέπτες από ξένες χώρες που κάνουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την όμορφη γιορτή!
Ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι μαζί ήταν ο Γιάννης και η Γιάννα Χριστοδούλου με τις κόρες τους, που έχουν πλέον τη διεύθυνση και διαχείριση της επιχείρησης, Γεωργία και Μιμίκα!
Σε δήλωσή της, η Γεωργία Χριστοδούλου, η οποία είναι και υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, σημείωσε: «Είναι μεγάλη ευλογία που καταφέρνουμε υγιείς να εορτάζουμε κάθε χρόνο την εορτή του προστάτη των ξενοδόχων. Ακολουθώντας το παράδειγμά Του, που ήταν η προσφορά στο συνάνθρωπο και ειδικά σ’ εκείνον που πάσχει από κάθε είδους αρρώστια και η προσπάθεια απαλοιφής του πόνου του, αποδέχτηκα με χαρά και τιμή την πρόταση από το μη κερδοσκοπικό Οργανισμό “Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)”, με αφορμή επίσκεψή τους στην περιοχή, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρο ενός μικρού παιδιού που πάσχει από απειλητική ασθένεια. To Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 -18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη! Εύχομαι υγεία και πρόοδο σε όλους τους συναδέλφους μου και σε όλον τον κόσμο!».

Του Ηλία Γιαννόπουλου