“Πα-τέρας” βίαζε τη 15χρονη κόρη του επί 3 χρόνια σε χωριό της Μεσσήνης!

“Πα-τέρας” βίαζε τη 15χρονη  κόρη του επί 3 χρόνια σε χωριό της Μεσσήνης!

ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑ ΠΑΓΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ!

Με απόλυτη ψυχρότητα στο πρόσωπο και χωρίς ίχνος μετάνοιας οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα Καλαμάτας ο 35χρονος αδίστακτος Αλβανός ο οποίος το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη σε χωριό του καλλικράτειου Δήμου Μεσσήνης, για τον κατ’ επανάληψη βιασμό της 15χρονης κόρης του και, μάλιστα, κάποιες φορές μπροστά στα μάτια της ίδιας της μάνας, την οποία απειλούσε και χτυπούσε για να μη μαρτυρήσει!
Τα όσα φρικτά συνέβαιναν επί 3 χρόνια κατήγγειλαν στην Αστυνομία τόσο το ίδιο το κορίτσι όσο και η μητέρα της.
Όλα ξεκίνησαν, όταν το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης ειδοποιήθηκε για οικογενειακό επεισόδιο στο σπίτι που έμενε η οικογένεια των Αλβανών. Ο 35χρονος, η μητέρα, η 15χρονη και ο 4χρονος αδελφός της.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και τους προσήγαγαν στο τμήμα. Από εκεί, αντιλαμβανόμενοι ότι κάτι δεν πάει καλά, τους μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. Τότε η 15χρονη άρχισε να εξιστορεί την τραγωδία της, λέγοντας πως τη βίαζε και την απειλούσε ο πατέρας της, εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια. Από το Σεπτέμβριο, όμως, και μετά, όπως τόνισε, η φρίκη που ζούσε επιδεινώθηκε με καθημερινή ψυχολογική και σωματική βία.
Έπειτα από πιέσεις, τα φρικτά περιστατικά παραδέχθηκε και η μητέρα, η οποία επίσης δεχόταν κακοποίηση από τον 35χρονο Αλβανό. Μάλιστα, είναι ακόμα πιο φρικιαστική η αποκάλυψη της μητέρας ότι πολλές φορές ο πα-τέρας βίαζε την κόρη τους ακόμα και στο κρεβάτι τους, όπου ήταν ξαπλωμένη κι αυτή.
Ο 35χρονος, ο οποίος έχει άλλο ένα 11χρονο κοριτσάκι στην Αλβανία, είχε συλληφθεί παλαιότερα για παράνομη είσοδο στη χώρα και είχε απελαθεί.
Η 15χρονη παρακολουθείται ήδη από ψυχολόγο.
Ο εισαγγελέας τού απήγγειλε τις κατηγορίες της αιμομειξίας, της αποπλάνησης και του βιασμού ανηλίκου κατ’ επανάληψη, της ενδοοικογενειακής και παράνομης βίας. Ο 35χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.
Β.Β.