Απρόβλεπτες καταστάσεις στο Δ.Σ. Μεσσήνης

Απρόβλεπτες καταστάσεις στο Δ.Σ. Μεσσήνης

-Σε ακτιβιστική ενέργεια προέβη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης ο δημοτικός σύμβουλος, Θ. Κουτσαντώνης. Όπως μας πληροφόρησαν, ενώ κατήγγειλε πως δεν είχαν κοπεί τα χορτάρια από μια πλατεία στη Δ.Ε. Αίπειας, αποχώρησε για λίγο από τη συνεδρίαση. Βγήκε από το κτήριο και προσκάλεσε τα υπόλοιπα μέλη να τα δουν, αφού προηγουμένως τα είχε αδειάσει από τις σκουπιδοσακούλες, στις οποίες και τα είχε βάλει, μετά την κοπή τους, ο ίδιος.

-Ο αντιδήμαρχος Ι. Μπρατσιάκος έσπευσε να συγχαρεί το νέο δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο και τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ., προκαλώντας την έντονη αντίδραση τόσο του Γ. Τσώνη όσο και του Κ. Γεωργακόπουλου, οι οποίοι αμφισβητούν το αποτέλεσμα που φέρει ως δήμαρχο τον κ. Αναστασόπουλο.
Ο τελευταίος σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως δεν τρέχει να λέει ότι είναι ντε και καλά δήμαρχος, ενώ ο κ. Μπρατσιάκος ήταν ανένδοτος στις απόψεις του.

-Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Ν. Τζώρτζης, επισήμανε πως, όποια κι αν είναι η νέα Δημοτική Αρχή, θα πρέπει να συνεχίσει τις διαδικασίες του ΓΠΣ και των ΣΧΟΟΑΠ, χωρίς παρέκκλιση, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι πολεοδομήσεις στην περιοχή από τον Άγιο Κωνσταντίνο έως τη Βελίκα, προκειμένου να αποτραπεί το «μάντρωμα» ιδιοκτησιών που τυχόν αγοραστούν από επενδυτές.
Σημείωσε, επίσης, πως θα πρέπει η νέα Δημοτική Αρχή να δραστηριοποιηθεί και στο «μέτωπο» του ΤΑΙΠΕΔ, αναγνωρίζοντας τις παρεμβάσεις της σημερινής στο συγκεκριμένο θέμα.
Χ.Χ.