Απόλυτη επιβεβαίωση του «Θ» για την επαναδραστηριοποίηση Κλιτσίδη στην Καλαμάτα


 
Στο χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Θάρρους» (σελ. 17 με τίτλο «Επαναδραστηριοποίηση Κλιτσίδη και μηνύματα») γράψαμε για την επιστροφή στην επιφάνεια του μάνατζερ του Σωκράτη  Παπασταθόπουλου, Νίκου Κλιτσίδη, που είχε προγραμματίσει να καταβάλει το ποσοστό των χρημάτων που του αναλογούσε με βάση τη συμφωνία του Καλοκαιριού, όταν και είχε μπει στο «ίδιο τραπέζι» με τους Γιώργο Ράλλη, Θόδωρο Παπαθεοδωρίδη και Ηλία Παπακωνσταντίνου. Πράγματι ο γνωστός μάνατζερ κατέβαλε το ποσό αυτό, περίπου 15.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στο 50% των ολικών του υποχρεώσεων με βάση τις συμφωνίες του Καλοκαιριού.
Μάλιστα, η κίνηση αυτή εξέπληξε αρκετούς που έβλεπαν όλο αυτό το διάστημα τον κ. Κλιτσίδη να μην πράττει αυτά που είχε υποσχεθεί. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν ότι θα μείνουν λόγια και μόνο λόγια, ωστόσο ο μάνατζερ του Παπασταθόπουλου προφανώς και τους διέψευσε. Το θέμα είναι τι γίνεται από δω και μπροστά και αν ήρθε η κίνηση αυτή σ’ ένα χρονικό σημείο που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Τα σενάρια που κυκλοφορούν αρκετά, με βασικότερο όλων αυτό που τον θέλει να βρίσκεται πολύ κοντά στην ενεργοποίησή του στην ομάδα της Καλαμάτας, αφού όλο αυτό το διάστημα έμενε μακριά, βλέποντας την πλειοψηφία των εισηγήσεων του Καλοκαιριού ν’ απορρίπτονται. Ίσως να έχει σχέση με το τοπίο το οποίο διαμορφώνεται απέναντι στην μέχρι τώρα πραγματικότητα, η οποία είναι βέβαιο ότι δεν θα συνεχιστεί εάν τα άσχημα αποτελέσματα συνεχιστούν. Μιλάμε για τους ανθρώπους που εισηγήθηκαν σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το Καλοκαίρι και που μέχρι τώρα, τουλάχιστον η πλειοψηφία τους, δεν πείθουν.
Ενδέχεται όμως όλα αυτά να είναι απλά σενάρια και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο Γιώργος Ράλλης και η διοίκηση έγιναν αποδέκτες της κίνησης Κλιτσίδη με ικανοποίηση και είναι αυτοί που μπορούν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις.
 
Στα Αρφαρά η έναρξη της προετοιμασίας
Από κει και πέρα και όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, άπαντες στην Καλαμάτα θέλουν ν’ αφήσουν στο μακρινό παρελθόν την ήττα από τον Πανελευσινιακό και τα όσα ακολούθησαν, στρέφοντας την προσοχή στη δύσκολη έξοδο που ακολουθεί, στην έδρα της Βάρδας. Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι ξεκινά σήμερα – χθες το πρόγραμμα είχε ασκήσεις ενδυνάμωσης – από το γήπεδο των Αρφαρών, με τον Νίκο Κουρμπανά να έχει όλους τους παίκτες πλην του Αργυρόπουλου στη διάθεσή του.