Κλιμάκιο από το «Ποτάμι» στην Καλαμάτα για εθελοντές και προταθέντες υποψήφιους βουλευτές


Στην Καλαμάτα βρέθηκε από το βράδυ του Σαββάτου έως και το πρωί της Κυριακής διμελές κλιμάκιο από το «Ποτάμι», και είχε συναντήσεις οργανωτικού χαρακτήρα με εθελοντές, αλλά και όσους προτάθηκαν ως υποψήφιοι βουλευτές μέσω του διαδικτύου.
Το κλιμάκιο αποτελούσαν οι Δ. Κυριακόπουλος και Κ. Ηλιοπούλου και όπως ανέφερε μιλώντας στο «Θ» ο υπεύθυνος για την Πελοπόννησο Ι. Σερβές, το ενδιαφέρον που επιδείχθηκε ήταν πολύ μεγάλο, γεγονός που γέμισε με αισιοδοξία τα στελέχη του κινήματος.
Ο κ. Σερβές ανέφερε πως εκδήλωσαν ενδιαφέρον άτομα από όλες τις διαστρωματώσεις της κοινωνίας και πρόσθεσε πως το «Ποτάμι» θέλει να είναι έτοιμο σε κάθε περίπτωση, σημειώνοντας ότι με την αστάθεια που υπάρχει, θα μπορούσαν να γίνουν εκλογές οποτεδήποτε.
Λόγω του μεγάλου δε ενδιαφέροντος, άφησε ανοιχτό και το γεγονός μιας δεύτερης συνάντησης με τους ενδιαφερόμενους, προτού γίνει η αξιολόγησή τους. «Δε θέλουμε να εμφανιστούν άνθρωποι από το πουθενά, επειδή τους όρισε κάποιο μεγαλοστέλεχος, αλλά άτομα που να τα ξέρει η κοινωνία. Δεν θα κάνουμε ό,τι και τα άλλα κόμματα. Κάτι τέτοιο δεν είναι στη φιλοσοφία μας», είπε χαρακτηριστικά.
Χ.Χ.

(φωτό: Από την πρόσφατη επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στην Καλαμάτα)