Μεσσηνιακός: Εύκολη ήττα από τον πρωτοπόρο Λαρισαϊκό, σήμερα στην Πρέβεζα ο Ακρίτας


Χωρίς διάθεση να χτυπήσει το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό εμφανίστηκε χθες στο Κλειστό της Παραλίας ο Μεσσηνιακός. Ως εκ τούτου ήρθε …ακόμα πιο φυσιολογικά η ήττα με 0-3 και 18-25, 12-25, 20-25. Η παίκτρια-προπονήτρια Γωγώ Σουρή προτίμησε να μην αγωνιστεί καθόλου, προφυλάσσοντας και την πασαδόρο Κατερίνα Φωτεινάκη, που αγωνίστηκε ελάχιστα δίνοντας τη θέση της στην Εβελίνα Μπεσή.
Ο αγώνας ήταν για την 6η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών (2ος Όμιλος), ενώ επόμενο παιχνίδι για τις «πράσινες» είναι στις 30 Νοεμβρίου στην Πάτρα, με τον αποδυναμωμένο και εκ των ουραγών με 0 βαθμούς, Απόλλωνα.
Το χθεσινό ματς στο Κλειστό της Παραλίας σφύριξαν οι Πάνος Χανδρινός-Κώστας Σαραβελάκης με τη Βίκυ Καραφώτη στη γραμματεία.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μπεσή, Σιρίνινα, Εξηνταβελώνη, Σκλήρη, Κωνσταντοπούλου, Ραμούνδου, Φωτεινάκη, Σαμπάτη, Τζούλου, Νταγιοπούλου, Νίκα, Σουρή.

Με πολλές «μικρές» στην Πρέβεζα ο Ακρίτας 
Από χθες βρίσκεται στην Πρέβεζα η αποστολή του Ακρίτα Καλαμάτας, που σήμερα στις 3 μ.μ. θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό της πόληςτην τοπική ομάδα, για την 6η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των γυναικών. Οι γηπεδούχες είναι ουραγοί στον 2ο Όμιλο, χωρίς βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα και ο προπονητής Βασίλης Ξεροβάσιλας άδραξε την ευκαιρία να συμπεριλάβει αρκετές «μικρές» στην αποστολή. Ο λόγος για τις Θεόνη Μπούνα, Δήμητρα Παυλέα, Ευτέρπη Κουκούτση, Μαρία και Λευκοθέα Κουτίβα. Τη 12άδα συμπληρώνουν οι έμπειρες Αθανασοπούλου, Χάσκου, Μποτσάκη, Νικολακοπούλου, Πανταζοπούλου, Ιωσηφίδου και Καρακύκλα, ενώ Ορφανέα, Δεδούση και Μαντούδη, δεν ακολούθησαν την ομάδα.

Στόχος του Ακρίτα παραμένει φυσικά η νίκη, προκειμένου να συνεχιστεί η εξαιρετική πορεία που έχει να επιδείξει στο ξεκίνημα της σεζόν, με τρεις νίκες κι ένα βαθμό στο ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό.