Ο «Μάγος του ΟΖ» την Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο


Το «Μάγο του ΟΖ» του Φ.Λ. Μπάουμ θα παρουσιάσει η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στην Καλαμάτα.
Η Ντόροθυ και η παρέα της θα ταξιδέψουν σε 120 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μαγικό θέαμα.
Παραστάσεις θα δοθούν στις 12.00 το μεσημέρι και στις 5.30 το απόγευμα και ισχύουν εισιτήρια του ΟΓΑ. Προπώληση γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο.
Τη θεατρική διασκευή αλλά και τις σκηνοθετικές οδηγίες έχει αναλάβει ο Χάρης Ρώμας, η μουσική είναι του Γιάννη Ζουγανέλη, με 14 εντυπωσιακές χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου και 25 εκπληκτικά κοστούμια της Σήλιας Δεμίρη. Τα σκηνικά κατασκεύασε ο Αντώνης Βάλης.
Ο Θαυμαστός Μάγος του ΟΖ είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στον κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες.
Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή Ντόροθυ, τον Αχυρένιο, τον Ντενεκεδένιο και το Λιοντάρι, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση.
Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση: Στέλλα Μπονάτσου, Κατερίνα Αναστασίου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιτζής, Γιάννης Τσούκας, Δανάη Νεονάκη, και ο Νίκος Βαλής.
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6944,283935 – 6973,056635