Στην αντιπεριφερειάρχη οι ιδιοκτήτες της Αγίας Τριάδας


Την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι αντιπροσωπεία κατοίκων – ιδιοκτητών από την περιοχή της Αγίας Τριάδας για το θέμα των τσιγγάνων.
Όπως σημείωσε εκ μέρους τον ιδιοκτητών ο κ. Πρεβεζάνος, μετά τη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στο γραφείο του εισαγγελέα και τον ορισμό από το Δημοτικό Συμβούλιο ημερομηνίας για κατεδάφιση του καταυλισμού, τίποτα ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί, ενώ δεν έχει προχωρήσει η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Καλαμάτας για την παραχώρηση της κατασκήνωσης στην «Μπιρμπίτα».
Οι κάτοικοι ζήτησαν χθες από την κα Αλειφέρη να τους απαντήσει αν εξακολουθεί να υπάρχει βούληση από τον περιφερειάρχη για παραχώρηση της κατασκήνωσης και η κα Αλειφέρη υπογράμμισε ότι αυτό ισχύει.
Επίσης, ζήτησαν να μάθουν ποια είναι τα προαπαιτούμενα για να ολοκληρωθεί η παραχώρηση, όπως, για παράδειγμα, ο αριθμός των οικογενειών που θα μετακινηθούν εκεί, αν υπάρχει παροχή νερού και αποχέτευση, πώς θα μεταφέρονται τα παιδιά στο σχολείο κ.λπ.
Τέλος, ζήτησαν να ενημερωθούν για το τι ενέργειες έχουν γίνει από το Δήμο Καλαμάτας για το θέμα αυτό.
Β.Β.