Στο ιατρικό τιμ της Τσέλσι ο Καλαματιανός Π. Νταγιόπουλος!


Νέοι ορίζοντες άνοιξαν για τον διακεκριμένο Καλαματιανό χειρουργό-ορθοπαιδικό Παναγιώτη Νταγιόπουλο, ο οποίος ειδικεύεται στις παθήσεις και του τραυματισμούς του γονάτου. Πρόσφατα εντάχθηκε στο ιατρικό τιμ της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, όπου θα προσφέρει τις γνώσεις και υπηρεσίες του, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσει …δια ζώσης το κομμάτι των αθλητικών τραυματισμών. Η συνεργασία του νεαρού Καλαματιανού ιατρού με το συγκρότημα του Μουρίνιο, μας θύμισε την περίπτωση του Γαργαλιανιώτη ομογενή Γιώργου Τσιάμπα, ο οποίος ήταν ο γιατρός της εθνικής των ΗΠΑ στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι Π. Γ. Νταγιόπουλος είναι απόφοιτος και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποίησε την ειδίκευσή του στη Χειρουργική Ορθοπαιδική & Τραυματολογία αρχικά στο νοσοκομείο Guy’s & St. Thoma’s στο Λονδίνο και στο Γ.Ν. Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”. Στη συνέχεια, εξειδικεύθηκε στην κλινική ATOS στη Χαϊδελβέργη και στο νοσοκομείο A. Mignot στις Βερσαλίες, στη χειρουργική του κάτω άκρου.
Εργάσθηκε για περισσότερο από δυόμιση χρόνια στη Λυόν, η οποία λαμβάνει στην ορθοπαιδική κοινότητα μια ευδιάκριτη θέση στη χειρουργική του γόνατος, τη «Χειρουργική Σχολή Γόνατος της Λυόν» (Lyon School of Knee Surgery).

Παναγιώτης Νταγιόπουλος: Ο χειρουργός από την Καλαμάτα που διακρίνεται διεθνώς (βίντεο)