Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης


Χθες συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καλαμάτας. Το όργανο αυτό είναι επταμελές με πρόεδρο τη δημοτική σύμβουλο Παναγιώτα Ντίντα και μέλη τους δημοτικούς συμβούλους Παναγιώτη Αλούπη και Γιάννη Χριστόπουλο, την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας Τασούλα Φοίφα, καθώς και τις επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε θέματα συναφή με τον τουρισμό, Αθηνά Ξανθάκη, Άννα Καλογεροπούλου και Πόλα Κούλη. Στη συνεδρίαση μετείχαν και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Καλαμάτας.
Η πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τις αρμοδιότητες της Επιτροπής, η οποία είναι νεοσύστατο όργανο, για τον τρόπο λειτουργίας της και για τις ενέργειες προβολής που υλοποιήθηκαν κατά την παρελθούσα δημοτική περίοδο 2010 – 2014 από την αντίστοιχη Επιτροπή.
Ζητήθηκε από όλα τα μέλη να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν στην τουριστική προβολή του Δήμου και καθορίστηκαν αρμοδιότητες για κάθε μέλος.
Η Επιτροπή θα συνεδριάσει και πάλι την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, με διευρυμένη σύνθεση, παρουσία εκπροσώπων φορέων που σχετίζονται με τον τουρισμό.