Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει σήμερα η Μαύρη Θύελλα στο φιλικό με τον Τέλο Άγρα


ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Παιχνίδι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, ακόμα και από τα φιλικά, είναι το σημερινό με αντίπαλο τον Τέλο Άγρα, που ξεκινά στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο των Γαργαλιάνων για την ομάδα της Καλαμάτας, η οποία θα δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο συμμετέχοντας στην προσπάθεια της διοίκησης του Συλλόγου της Τριφυλίας, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Μαύρης Θύελλας αποδέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε πριν από περίπου μία εβδομάδα και μάλιστα με μεγάλη χαρά και επιθυμία, δείχνοντας ότι δεν ενδιαφέρονται μονάχα για την αγωνιστική διαδρομή της ομάδας, αλλά βάζουν σε πρώτη μοίρα το κοινωνικό σύνολο και τόσο όμορφες πρωτοβουλίες… «Ο Π.Σ. Η Καλαμάτα ευελπιστεί στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για την επιτυχία του φιλικού και ζητά απ’ όλους με την παρουσία τους να στηρίξουν την πρωτοβουλία για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», ανέφερε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Καλαμάτα με αφορμή το σημερινό φιλικό στους Γαργαλιάνους.
Η ομάδα θα μεταβεί μάλιστα σύσσωμη στους Γαργαλιάνους, καθώς ο κ. Κουρμπανάς θα πάρει στην αποστολή όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Αποκλείστηκαν μονάχα οι τραυματίες Νίκος Χαρίτος, Βασίλης Τριάντος, που φαίνεται πως δεν προλαβαίνουν και το ματς με την Αχαϊκή, καθώς επίσης και ο Φάνης Ζάρκος, που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και ο ανέτοιμος Θύμιος Αργυρόπουλος.
Είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθούν οι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, έστω κι αν αυτό δεν γίνει με ταυτόχρονη παρουσία τους στην ενδεκάδα, όπως είναι βέβαιο θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν ακολουθήσει με έντονη μορφή τη διαδρομή του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Ευχές σε Καλαντζή που έγινε πατέρας για δεύτερη φορά
Πατέρας έγινε και πάλι ο Χρήστος Καλαντζής, καθώς η σύζυγός του Μαριάννα έφερε πριν από λίγα 24ωρα στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι τους, με τη διοίκηση να μεταφέρει τις ευχές της στον έμπειρο επιθετικό, εκφράζοντας συνολικά το ποδοσφαιρικό επιτελείο…
«Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας εκφράζουν εγκάρδια συγχαρητήρια στο Χρήστο Καλαντζή και την σύζυγό του Μαριάννα για την γέννηση της κόρης τους και εύχονται να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας. Να είναι πάντα γεροί και ευτυχισμένοι και να μεγαλώσουν ένα υγιές και καλότυχο μωρό».