Έκπληξη στην Καλαμάτα για τον ορισμό του αγώνα με τον Αιολικό στις 11.00 π.μ. της Κυριακής


ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΡΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, να ορίσει το Κυριακάτικο παιχνίδι της Καλαμάτας με τον Αιολικό στις 11.00 π.μ. προκειμένου να διευκολυνθεί η ομάδα της Μυτιλήνης κατά την επιστροφή της, ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας, ειδικότερα στις τάξεις της διοίκησης, που ξέρει καλά ότι το ενδεχόμενο αυτό δεν θα επιτρέψει στον κόσμο να βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο.
Κανείς από τους ανθρώπους της διοίκησης δεν είχε την παραμικρή πληροφόρηση απέναντι στο σενάριο αλλαγής της ώρας, και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο υπήρξε επίσημη αντίδραση με υπόμνημα που απεστάλη χθες στην ΕΠΟ, μέσω του οποίου γνωστοποιείται η δυσαρέσκεια και η διαφωνία απέναντι στην απόφασή της. Τα οριστικά νέα θα γνωστοποιηθούν νωρίς σήμερα το πρωί, πιθανότατα γύρω στις 11.00 π.μ. – 12.00 μ. οπότε και θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πλέον δύσκολα θ’ αλλάξουν τα δεδομένα.
Επίσης σίγουρο είναι ότι ο κόσμος δεν θα μπορέσει να πάρει εύκολα το δρόμο προς το στάδιο, το πρωί της Κυριακής, που είναι άλλωστε εργάσιμη λόγω εορταστικού ωραρίου.

Άγιο είχε ο Γιώργος Ράλλης
Σοβαρό τροχαίο είχε χθες το πρωί ο Γιώργος Ράλλης, όμως ο πρόεδρος της Καλαμάτας στάθηκε τυχερός αποκομίζοντας λιγοστά τραύματα και εκδορές. Το τζιπ του κ. Ράλλη, που κατευθυνόταν για επαγγελματικούς λόγους στην Κυπαρισσία, εξετράπη της πορείας του και καταστράφηκε ολοκληρωτικά, όμως τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, όσο και οι συνεπιβαίνοντες στάθηκαν τυχεροί.

Μοναδικό πρόβλημα για Κουρμπανά ο Λουμπαρδέας
Στα αγωνιστικά τέλος, η ομάδα συνέχισε στο γήπεδο του Ασπροχώματος χθες το πρωί την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Αιολικό, με τον κ. Κουρμπανά να βλέπει τους Σαλαπάτα και Χαρίτο ν’ ανεβάζουν στροφές. Βεβαίως, δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, ειδικότερα ο πρώτος, όμως από την επόμενη αγωνιστική, που είναι γύρω στις 10 Ιανουαρίου, θα βρίσκονται στη διάθεσή του.
Τα δύο αυτά προβλήματα είναι γνωστά και δεν αλλάζουν τα δεδομένα, όμως δεν ισχύει το ίδιο για την περίπτωση του ανεβασμένου Λουμπαρδέα, που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τη Μανωλάδα και θα λείψει, στερώντας μια υπερπολύτιμη λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Το ποιος θα τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα θ’ αρχίσει να φαίνεται μετά τη σημερινή προπόνηση, που θα γίνει και πάλι στο Ασπρόχωμα, ενώ να θυμίσουμε ότι υπάρχει και η θετική εξέλιξη της επιστροφής του Ρούσση, που εξέτισε την ποινή του και θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Χριστοφιλέα.


Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Δεν ήταν ευνοϊκά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής για την Καλαμάτα
Η Καλαμάτα μπορεί να επιθυμούσε στραβοπάτημα των ομάδων που βρίσκονται στα ψηλά και αποτελούν βασικούς συνδιεκδικητές στη μάχη της πρώτης θέσης, όμως αυτό δεν ήρθε χθες στα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής. Ο Παναργειακός κατάφερε, έστω και στο τέλος, να κερδίσει εκτός έδρας τη Μανωλάδα με 1-0, παραμένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ δεύτερος πέρασε ο Αιολικός, που κέρδισε πολύ δύσκολα στη Μυτιλήνη τη Βάρδα με 2-1.
Και τα άσχημα μαντάτα συνεχίστηκαν, καθώς το Λουτράκι επικράτησε εκτός έδρας του Κιβερίου, επίσης με 2-1 και ανέβηκε στην 3η θέση, αφήνοντας τέταρτη τη Μαύρη Θύελλα, που νιώθει καυτή την ανάσα τόσο της Μανωλάδας, όσο ακόμη και του Πανελευσινιακού. Αναλυτικότερα…

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αχαϊκή – Αστέρας Μαγούλας 1-1
Βύζαντας Μεγάρων – Κύμη 3-0 χ.α.
Δόξα Νέας Μανωλάδας – Παναργειακός 0-1
Ζακυνθιακός – Παναρκαδικός 2-2
Ερμής Κιβερίου – Λουτράκι 1-2
Αιολικός – Βάρδα 2-1
Πανελευσινιακός – Μανδραϊκός 2-0
Ρεπό: Καλαμάτα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναργειακός 26
Αιολικός 23
Λουτράκι 22
Καλαμάτα 21
Δόξα Νέας Μανωλάδας 19
Πανελευσινιακός 19
Παναρκαδικός 13
Βάρδα 12
Bύζαντας Μεγάρων 12
Ζακυνθιακός 10
Αχαϊκή 10
Ερμής Κιβερίου 7
Μανδραϊκός 7
Αστέρας Μαγούλας 7
Κύμη -3

Στις 11 το πρωί της Κυριακής ο αγώνας Καλαμάτας – Αιολικού
Η δράση στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή 21 Δεκεμβρίου με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής. Η Μαύρη Θύελλα υποδέχεται τον Αιολικό, με την ΕΠΟ να ορίζει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση για τις 11.00 το πρωί, προκειμένου να διευκολύνει τους φιλοξενούμενους κατά την επιστροφή τους στο νησί της Λέσβου. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής…
Ώρα 11.00 π.μ.
Καλαμάτα – Αιολικός
Ώρα 3.00 μ.μ.
Λουτράκι – Πανελευσινιακός
Βάρδα – Μανδραϊκός
Βύζαντας – Αχαϊκή
Αστέρας Μαγούλας – Δόξα Ν. Μανωλάδας
Κύμη – Ζακυνθιακός 0-3 χ.α.
Παναρκαδικός – Ερμής Κιβερίου