Ιδανικός «αποχαιρετισμός» για τα Χριστούγεννα και επιστροφή την Κυριακή για τη Μαύρη Θύελλα


 
Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα της ομάδας της Καλαμάτας στο Δημοτικό Στάδιο, η ολοκλήρωση του οποίου βρήκε τους ανθρώπους της Μαύρης Θύελλας ν’  ανταλλάσουν  ευχές για τις άγιες μέρες. Η συγκέντρωση έγινε στο χώρο της αίθουσας Τύπου, εκεί όπου βρέθηκαν εκτός από ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο και η πλειοψηφία των μελών της διοίκησης της Καλαμάτας.
Αυτή προσέφερε στους ποδοσφαιριστές τα παραδοσιακά γλυκά των ημερών, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, με ευχές για υγεία, προσωπική ευτυχία και επιτυχίες σε μια συγκέντρωση κατά την οποία επιβεβαιώθηκε το άριστο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι το κλίμα αυτό θ’ αποτελέσει το μυστικό της αντεπίθεσης, βάζοντας για τα καλά σε ρυθμούς ανόδου τη Μαύρη Θύελλα.
Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της Καλαμάτας αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για επιστροφή στις προπονήσεις την Κυριακή 28 του μήνα. Η επόμενη εβδομάδα δεν θα είναι ωστόσο τόσο ξεκούραστη, καθώς το πρόγραμμα θα έχει λιγότερες ημέρες ρεπό, πιθανότατα μία ή το πολύ δύο, έτσι ώστε ο Νίκος Κουρμπανάς να βάλει τους παίκτες του για τα καλά σε ρυθμούς πρωταθλήματος και Μανδραϊκού.

Ευχές της μελανόλευκης οικογένειας
Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και άπαντες στην ομάδα της Καλαμάτας εύχονται Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους!