Καλαμάτα ’80-Ερμής Πατρών στις 6 μ.μ. στο Κλειστό


Για τη 10η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των ανδρών η Καλαμάτα ’80 θα υποδεχθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τον Ερμή Πατρών. Οι Αχαιοί είναι από τις αδύναμες ομάδες του 2ου Ομίλου και το συγκρότημα του Χρήστου Δημητρακόπουλου δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες για να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, κλείνοντας με θετικό τρόπο το 2014. Ανάλογα με την πορεία του αγώνα, ο νεαρός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους και πιο νεαρούς παίκτες.
Τον απογευματινό αγώνα θα σφυρίξει το κορυφαίο καλαματιανό δίδυμο Κώστας Σαραβελάκης-Πάνος Χανδρινός, με τη Βενετία Λιακουνάκου στη γραμματεία.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια του Ομίλου που θα διεξαχθούν όλα σήμερα έχουν ως εξής:

Ολυμπιάδας 18.00 ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ Μπακλέσης-Πετούσης
Κάντζας 17.00 ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ Παπαγεωργίου Αχ.-Χαρδαλίδης
ΔΑΚ Μεσολογγίου 18.00 ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Σπυρόπουλος-Γκόλφης
Κυριακή
Χαλκιοπούλειο 18.00 ΑΠΣ ΦΘΙΑ – ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ Παρασκευάς-Σακελλάρης

Περαστικά στο Σπύρο Αποστολόπουλο…

Σε λεπτή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε προχθές στην Αθήνα ο Σπύρος Αποστολόπουλος. Ο έμπειρος πασαδόρος της Καλαμάτας ’80 θα είναι και ο μοναδικός απόντας για τον προπονητή Χρήστο Δημητρακόπουλο, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο ματς που είναι στις 3 Γενάρη με την Παναχαϊκή, στην Πάτρα, στο φινάλε του α’ γύρου.

Στο καμπ της προεθνικής παμπαίδων στο Κιλκίς ο Κωτσάκης

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Φρίξος Κωτσάκης θα κάνει …αθλητικές γιορτές. Ο 15χρονος ακραίος της Καλαμάτας ’80 κλήθηκε να συμμετάσχει 26-30 Δεκεμβρίου στο καμπ της προεθνικής βόλεϊ παμπαίδων που θα φιλοξενηθεί στο Κιλκίς. Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Σωτήρης Δρίκος και Τάκης Φλώρος θα δουλέψουν στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων με περισσότερα από 40 αγόρια και άλλα τόσα κορίτσια που έχουν επιλέξει απ’ όλη την Ελλάδα.
Όπως σημειώνεται από την ΕΟΠΕ σκοπός του καμπ είναι η αξιολόγηση μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες που θα διεξαχθούν, των αθλητών και των αθλητριών από τους οποίους θα στελεχωθούν οι Εθνικές ομάδες Παμπαίδων – Παγκορασίδων του 2015.