Καλύτερη η Καλαμάτα αλλά για ακόμα μια φορά δεν κέρδισε μέσα στο “σπίτι” της (φωτογραφίες)


Καλαμάτα – Αιολικός 0-0 

Αν και η υπεροχή της Καλαμάτας ήταν συντριπτική καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, για ακόμα μια φορά σε κρίσιμο ματς δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς μέσα στην έδρα της. Το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο πίεζε χωρίς όμως μεγάλες φάσεις ενώ οι φιλοξενούμενοι με συχνές καθυστερήσεις έκοβαν το ρυθμό κάτι που δεν τιμώρησε ο διαιτητής την αναμέτρησης, αφήνοντας μάλιστα στο τέλος, μόλις 4 λεπτά καθυστερήσεις. Πλέον η Μαύρη Θύελλα βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του Α΄ γύρου. Η εικόνα της ήταν σαφώς καλύτερη από το προηγούμενο ματς με την Μανωλάδα αλλά σίγουρα προβληματίζει η επιθετική της δυστοκία. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί μετά τις εορτές οπότε η τεχνική ηγεσία έχει αρκετό χρόνο ώστε να δουλέψει και να βελτιώσει τις όποιες ατέλειες. 

Παρά το δύσκολο της ώρα περίπου 1000 οπαδοί έδωσαν το παρών στις εξέδρες αλλά έφυγαν απογοητευμένοι στο τέλος ενώ ανάμεσα τους βρέθηκαν και 30 οπαδοί της ομάδας από τη Μυτιλήνη.

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας


Τελικό αποτελεσμα στην Καλαμάτα 0-0, ρεπορτάζ σε λιγο

Πολλές καθυστερήσεις από τους φιλοξενούμενους που πέφτουν σε καθε επαφή 

Τελευταία λεπτά στην Καλαμάτα με την τοπική μας ομάδα να παίζει μονότερμα ολο το δεύτερο ημίχρονο την ομάδα της Μυτιλήνης

69ο Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Καλαμάτα κεφάλια του Καλαντζη έδιωξε ο Αλμπι πανω στη γραμμή 

60ο ο Ρουσσης προλαβαίνει την τελευταια στιγμή με τάκλιν το Μιχαλακη 

Χωρίς καμια ιδιαίτερη φάση μεχρι στιγμής στο 2ο ημιχρονο

Ξεκίνημα στην Καλαματα  για το 2ο ημίχρονο

Μετά το 20ο λεπτό η τοπική μας ομάδα ανέβασε την απόδοση της και θα μπορούσε να προηγείται στο σκορ

Ημίχρονο στην Καλαμάτα με τις δυο ομάδες ισόπαλες στο 0-0 

43ο Σουτ του Νιφορόπουλου περνά πάνω από τα δοκάρια του Γόμου

39o Νέα καλή στιγμή για την Καλαμάτα πλασε του Σκάρου μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ

26o Απίστευτη ευκαιρία χαμένη για τον Χρήστο Καλαντζή πλασάρει άουτ μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής

8ο Κεφαλιά του Καλαντζή ύστερα από κόρνερ του Τσάτσου η μπάλα πέρασε μολις αουτ

3ο Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ,γυριστό σουτ του αμαρκάριστου Ζαγοριανού από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ

Περίπου 500 φίλαθλοι βρισκοντα στο γήπεδο της Παραλίας εκ των οποίων και 30 οπαδοί της ομάδας της Μυτιλήνης 

Ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Καλαμάτα: Πάππος, Μαρτίνος, Τριάντος, Χριστοφιλέας, Αργυρόπουλος, Σκάρος, Δημητριλαδης, Ρούσσης, Νιφορόπουλος, Τσάτος, Καλαντζής

Αιολικός: Γόμος, Πασαλίδης, Μαγγανάς ,Αλμπι, Παπαζούδης, Μπακάλης, Γάλας, Μίχος, Τορες, Μιχαλάκης, Ζαγοριανός

Στις 12 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Τη νίκη για να κλείσει ευχάριστα το 2014 θα επιδιώξει η ομάδα της Καλαμάτας σήμερα το πρωί απέναντι στον Αιολικό. Παράλληλα το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά επιθυμεί να διατηρηθεί στις θέσεις κοντά στην κορυφή αλλά και να κερδίσει έναν αντίπαλο που έχει και αυτός βλέψεις ανόδου.  Σε μια ασυνήθιστη ώρα,  για τα ελληνικά δεδομένα,  στις 12 μ.μ. θα ξεκινήσει το σημαντικό ματς για τον 3ο όμιλο της Football League 2. Οι παίκτες ελπίζουν παρά το δύσκολο της ώρας και καθώς τα εμπορικά μαγαζιά είναι ανοικτά, ο κόσμος να ανταποκριθεί και να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της ομάδας. 

Την αποστολή της ομάδας της Καλαμάτας για την αναμέτρηση με τον Αιολικό που θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, έκανε γνωστή ο Νίκος Κουρμπανάς μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο.
Στην αποστολή, η οποία θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο σήμερα στις 19.30, συμπεριλήφθησαν 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Πάππος, Μούζος, Γεωργακόουλος, Ζάρκος, Ηλιόπουλος, Καλαντζής, Μαρτίνος, Νιφορόπουλος, Δημητριάδης, Πολυχρόνης, Ρούσσης, Σκαρλάτος, Σκάρος, Τριάντος, Τσάτσος, Χριστοφιλέας, Αργυρόπουλος, Χαρίτος.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Λουμπαρδέας, οι ανέτοιμοι Σαλαπάτας, Κουντάνης και οι Βασιλόπουλος, Κακκαλής, Νικολόπουλος, Γκαρμοίρης.
Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο Σωτήρης Τσάτσος, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα: «Για εμάς το ματς είναι όπως όλα τα υπόλοιπα. Θα μπούμε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη και θέλουμε δίπλα μας και τον κόσμο για να μας δώσει επιπλέον ώθηση. Γνωρίζουμε πως η ώρα είναι δύσκολη σε μια μέρα όπου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά αλλά ευελπιστούμε πως ο κόσμος μας θα δώσει δυναμικά το παρών. Θα τα δώσουμε όλα για να επιστρέψουμε στις νίκες και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά».
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει τόσο από το περίπτερο της «Μαύρης Θύελλας» (Ναυαρίνου και Φαρών) αύριο, από τις 09:00 έως τις 12:00, όσο και από τα εκδοτήρια του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας που θα ανοίξουν στις 10:00 το πρωί της Κυριακής.