Με το… αυτί σε Μανωλάδα, Μυτιλήνη και Κιβέρι η Καλαμάτα και στο βάθος ο Αιολικός


Ξεκινά από σήμερα η προετοιμασία της Καλαμάτας για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Αιολικό, που εντάσσεται στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, όμως ταυτόχρονα οι άνθρωποι της Μαύρης Θύελλας θα έχουν το αυτί τους στις σημερινές αναμετρήσεις της εμβόλιμης 11ης αγωνιστικής, ευελπιστώντας σε στραβοπατήματα των ομάδων που βρίσκονται ψηλά. Η Καλαμάτα κάνει το ρεπό της και της δίνει το γεγονός αυτό την ευκαιρία να ξεκουραστεί πριν το δύσκολο ντέρμπι της Κυριακής με τον Αιολικό, περιμένοντας απώλειες Παναργειακού, Αιολικού, Λουτρακίου και Μανωλάδας. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Μανωλάδα και τον πρωτοπόρο Παναργειακό, ενώ ο Αιολικός παίζει στην έδρα του με τη Βάρδα και το Λουτράκι δοκιμάζεται στο Κιβέρι κόντρα στον Ερμή.
Όσον αφορά τον Πανελευσινιακό που έχει μείνει πίσω αλλά είναι ζωντανός στο κυνήγι της πρωτιάς, υποδέχεται τον Μανδραϊκό, σ’ ένα ματς που έχει το χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπι.
Αυτές οι αναμετρήσεις έχουν ενδιαφέρον για την Καλαμάτα, που θα ήθελε απώλειες των συνδιεκδικητών της στη μάχη της πρωτιάς πριν τον αγώνα της Κυριακής. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς, όπως προαναφέραμε ξεκινά σήμερα νωρίς το πρωί, από το γήπεδο του Ασπροχώματος, καθώς η χθεσινή μέρα είχε ρεπό για τους βασικούς και ειδικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους, με τον Νίκο Κουρμπανά να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Λουμπαρδέα, αλλά να έχει στη διάθεσή του τον Ρούσση.
Όσον αφορά τον Σαλαπάτα οι πιθανότητες να προλάβει είναι ελάχιστες, καθώς δεν έχει κατορθώσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όμως υπάρχουν ελπίδες για τον Χαρίτο, που ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Ν. Μπ.