Ο Βουδούρης θέλει Β΄ Αθηνών!


Περίμενε να αρχίσει η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης (που είχε παραπεμφθεί με τις γνωστές δηλώσεις του περί χρηματισμού) διαβάζοντας μια εφημερίδα.
Σύμφωνα με το χθεσινό ΒΗΜΑτοδότη, κανείς δεν του μιλούσε, κανείς δεν τον πλησίαζε. Σε κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν αν με τα όσα έγιναν επιμένει να θέλει να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Βουδούρης είπε ότι είναι θέμα των κομματικών οργάνων, αλλά θα ήθελε ο ίδιος να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών («να μην αλλάζουμε περιφέρεια τώρα», όπως είπε χαρακτηριστικά).
Όταν ρωτήθηκε για το αίτημα του Μανώλη Γλέζου προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μη συμπεριληφθεί ούτε αυτός ούτε ο κ. Παραστατίδης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ξέρετε τι απάντησε ο κ. Βουδούρης; «Ο Γλέζος ήταν πάντοτε εναντίον των συμμαχιών».
Όταν, μάλιστα, κάποιος του υπέδειξε ότι ακόμη και ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ., Κ. Μητσοτάκης, ζήτησε από τον κ. Γλέζο να μεταβιβάσει στον κ. Τσίπρα το αίτημα να μην τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο, ο κ. Βουδούρης δεν έδειξε καμία έκπληξη. Απλώς είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης το κάνει όλα αυτά για δική του προβολή.
Α.Π.