Ο δήμαρχος Καλαμάτας βρέθηκε χθες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο


Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας βρέθηκε χθες ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Παν. Νίκας, ύστερα από πρόσκληση των μαθητριών και των μαθητών. Ο κ. Νίκας, για μία σχολική ώρα, βρέθηκε στο τμήμα Β1, όπου τα παιδιά του έδωσαν γράμματα με τα αιτήματά τους, σε θέματα που αφορούν στο Δήμο Καλαμάτας. Απάντησε σε κάθε αίτημα και ακολούθησε διάλογος. Τα παιδιά έθεσαν ζητήματα για παιδικές χαρές σε διάφορα σημεία, για θέματα ανακύκλωσης, για παγκάκια, φανάρια, δημιουργία πεζοδρόμων, γήπεδα κ.ά.
Δεσμεύθηκε ότι μέχρι το Πάσχα ο Δήμος θα έχει εμπλουτίσει και περιφράξει με ξύλινη περίφραξη τις παιδικές χαρές του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων, ενώ θα έχει εγκαταστήσει περίφραξη και στην παιδική χαρά της Φυτειάς (στην οδό Παναγιώτη Καίσαρη).
Επίσης, έδωσε οδηγίες να καθαρισθεί το πεζοδρόμιο της οδού Βασιλέως Γεωργίου από τους πεσμένους καρπούς ελιάς και να κλαδευτούν κατάλληλα τα συγκεκριμένα δέντρα, όπως και να επισκευασθεί το πεζοδρόμιο στη δυτική είσοδο του σχολείου (συμβολή Βασιλέως Γεωργίου και Βύρωνος).
Τα παιδιά ευχαρίστησαν το δήμαρχο, ο οποίος έφυγε με πολλές ζωγραφιές ως δώρο.