Πέτρος Κωνσταντινέας: «Πούλησαν την διαιτησία στους παράγοντες»


Συνέντευξη του Πέτρου Κωνσταντινέα στο gazzeta.gr 

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας αποτελεί ίσως τον τελευταίο των ρομαντικών της διαιτησίας. Αδέκαστος ως ρέφερι, ντόμπρος και άμεσος αναφορικά με τις απόψεις του, εξακοντίζει τα βέλη του μέσω του gazzetta.gr προς πάσα κατεύθυνση.

Ο 36χρονος πρώην διαιτητής στηλιτεύει, επικρίνει, προτείνει, ομολογεί τα λάθη του και σχολιάζει τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα από το δικό του πρίσμα.

Κουβαλώντας την δική του τρέλα έφτασε στο σημείο να διευθύνει αγώνες της Super League και δεν παρέκκλινε ποτέ της πορείας και των αρχών του παρά τις πιέσεις που δέχθηκε με αποκορύφωμα τον εκρηκτικό μηχανισμού που τοποθετήθηκε στο αρτοποιείο της οικογένειας του.

«Του χρόνου θα γίνει πόλεμος στη Super League θυμήσου το αυτό», είναι η πρώτη φράση του στη “de profundis” εξομολήγηση του στο gazzetta.gr και συνεχίζει: «Δεν αξίζει να πολεμάς για τα ιδανικά σου. Δεν τους νοιάζει τίποτα.

Η ΕΠΟ είναι το μέσο για να υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Εγώ έχω ηθικές αξίες, το διέλυσαν μόνοι τους, το προϊόν τους. Όταν έφυγα, ήμουν ο καλύτερος διαιτητής της χρονιάς, πρώτος στον πίνακα αξιολόγησης. Είμαι μαζοχιστής με την καλή έννοια».

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ στο gazzeta.gr