Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Εγκαίνια εορταστικής αγοράς χθες (φωτογραφίες)


Τα εγκαίνια της εορταστικής αγοράς που διοργανώνει η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, στο χώρο του συλλόγου, Ευριπίδου 2.
Με την πίστη ότι τα ανθρώπινα χέρια μπορούν να γίνουν μαγικά, όταν το μυαλό ταξιδεύει στη φαντασία, στην έμπνευση και στο μεράκι, η καρδιά ζευγαρώνει με την αγάπη και την προσφορά, τα μέλη της εικαστικής ομάδας μαζί με φίλες του συλλόγου εκθέτουν «ό,τι χειροποίητο φιλοτεχνήσαμε, τους τελευταίους 2 μήνες, με διάφορα υλικά, όπως το ξύλο, το μέταλλο, το ύφασμα, το γυαλί, ο πηλός, το χαρτί, συνδυάζοντας τέχνες και τεχνικές, όπως η ζωγραφική, η γλυπτική, η μεταλλουργία, το παπιέ μασέ, το βιτρώ, η διακοσμητική, η κεραμική, η ραπτική. Δημιουργήσαμε όμορφα εικαστικά αντικείμενα και κατασκευές, για διακόσμηση ή και χρήση, που μπορούν να γίνουν υπέροχα και πρωτότυπα δώρα σε προσιτές τιμές, που θα ξεκινούν από 1 ευρώ.
Μοναδικά ρολόγια τοίχου, πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά από πηλό και παπιέ μασέ, στεφάνια, κοσμήματα, κούκλες και χιλιάδες άλλες πρωτότυπες ιδέες, μπορείτε να απολαύσετε έως και 17 Δεκεμβρίου κάθε μέρα 10.00- 13.00 και 17.00-21.00, Ευριπίδου 2, στην Καλαμάτα.
Επίσης, ετοιμάσαμε και προσφέρουμε χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και σπιτικά γλυκά, φτιαγμένα με πολύ μεράκι και άριστα υλικά.
Τέλος, στην αγορά μας θα βρείτε αντίκες σε έπιπλα και αντικείμενα που μπορούν να περισσεύουν σε σπίτια κάποιων, αλλά να στολίσουν άλλα νοικοκυριά».
Στόχος αυτής της εικαστικής έκθεσης και αγοράς είναι, αφενός, η ενίσχυση της Πειραματικής Σκηνής για να ανταποκριθεί οικονομικά στα έξοδα των πολλαπλών πολιτιστικών και θεατρικών υποχρεώσεων και, αφετέρου, η παρουσίαση του αποτελέσματος ενός μεγάλου σε διάρκεια και ένταση δημιουργικού και καλλιτεχνικού οργασμού.
Αξίζει, λοιπόν, μια επίσκεψη…