Περίπτερα στο Ιστορικό Κέντρο και τη Μεσσήνη έκλεψαν το βράδυ της Τετάρτης, δεν τα κατάφεραν σε σπίτι (φωτογραφίες)


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον ιδιοκτήτη περιπτέρου στην οδό Υπαπαντής, καθώς, όταν το πρωί της Πέμπτης πήγε να το ανοίξει, αντίκρισε εικόνα καταστροφής. Άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού έκοψαν με εργαλείο το λουκέτο και τους μεντεσέδες της πόρτας, εισήλθαν στο εσωτερικό και πραγματικά λεηλάτησαν το περίπτερο. Μεταξύ άλλων, «φτερά» έκαναν μεγάλη ποσότητα τσιγάρων, χρήματα, όπως και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, οι ζημιές ξεπερνούν τα 7.000 ευρώ, ενώ το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι το θράσος των εισβολέων. Κι αυτό, επειδή η περιοχή «έχει ζωή» και το βράδυ, αφού στο σημείο υπάρχει πλήθος μπαρ που κλείνουν τα ξημερώματα.
Μετά το περίπτερο, λίγα λεπτά αργότερα, ακολούθησε εισβολή δύο ατόμων (πιθανότατα οι ίδιοι) σε σπίτι, όμως αυτή τη φορά έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια, που έβαλε τις φωνές και έτσι τράπηκαν σε φυγή.
Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί, που θεωρούν ότι από τα αποτυπώματα στο περίπτερο, αλλά και τις κάμερες του μουσείου, θα καταφέρουν να αναγνωρίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Μεσσήνη
Ανάλογο περιστατικό είχαμε προχθές το βράδυ όταν άγνωστοι, στο κέντρο της Μεσσήνης παραβίασαν περίπτερο και αφαίρεσαν εμπορεύματα αξίας περίπου 7000 ευρώ.
Π.Μπ.