Προφυλακίσθηκε και ο προτελευταίος από τους 12, άφαντος όμως ο τσιγγάνος


Άφαντος παραμένει ο 27χρονος τσιγγάνος από το Ζεφύρι Αττικής ο οποίος κατηγορείται ως μέλος της τρίτης εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.
Ο συγκεκριμένος κατηγορείται για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και είναι ο μόνος από τους 12 κατηγορουμένους οι οποίοι απολογήθηκαν την Τρίτη που δεν παρουσιάσθηκε.
Ο προτελευταίος, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα, όπως γράφαμε και χθες, παρουσιάσθηκε μόνος του την Πέμπτη. Χθες, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος. Πρόκειται για 56χρονο άνεργο από την Ηλεία, ο οποίος κατηγορείται ως αρχηγός της 2ης εγκληματικής οργάνωσης, σε αυτή που φέρεται να είναι ενταγμένοι ο 69χρονος συνταξιούχος αστυνομικός από τη Μεσσηνία και ο γιος του.
Η μόνη εκκρεμότητα που μένει ανοικτή είναι η παρουσίαση του 27χρονου τσιγγάνου.
Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα της Αστυνομίας για τη μεγάλη αυτή υπόθεση δεν έχει σταματήσει και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα η ογκώδης δικογραφία να εμπλουτισθεί και με άλλα σημαντικά στοιχεία και πρόσωπα.
Β.Β.