Ρ.Ο.Κ: Το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα η μεγαλύτερη ανταμοιβή (φωτογραφίες)


ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 
Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, παρουσία πλήθους φίλων και γονέων. Οι νεαρές αθλήτριες των πέντε τμημάτων του Συλλόγου, παρουσίασαν με εντυπωσιακό τρόπο το πρόγραμμά τους, λαμβάνοντας ως ανταμοιβή το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου. Το στάδιο γέμισε κυριολεκτικά από γέλια των παιδιών, αλλά και χριστουγεννιάτικες  μελωδίες, που ήρθαν απόλυτα λογικά, μιας και η γιορτή είχε ως επίκεντρο τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, μπορούμε να υπερτονίσουμε ότι ο Ρυθμικός Όμιλος έχει κατορθώσει πραγματικά πάρα πολλά στο χώρο της γυμναστικής στο μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας του, μεταδίδοντας την αγάπη στα νεαρά κορίτσια που ακολουθούν τη διαδρομή του και βελτιώνοντάς τα μέρα με τη μέρα. Όλα αυτά έδειξαν μέρος της καλής δουλειάς που γίνεται κατά τη διάρκεια της γιορτής στα προγράμματά τους, και ο κόσμος δείχνει ν’ αντιλαμβάνεται το μεράκι και την επιθυμία των υπευθύνων του Ρ.Ο.Κ. για πρόοδο.
Σημαντικός είναι σίγουρα ο ρόλος που έχει παίξει η τεχνική σύμβουλος Χριστίνα Μανέτα, αποτελώντας μπροστάρη της νέας προσπάθειας, όπως ακόμη και η χορογράφος του ομίλου Στεφανία Τσιχλάκη. Από κοντά το διοικητικό συμβούλιο, αλλά πιο έντονα οι γονείς που είναι κοντά στο Σύλλογο από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο το Δ.Σ. θέλησε με έντονο και ξεκάθαρο τρόπο να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά και να υποσχεθεί ως αποτέλεσμα των αγωνιστικών ενεργειών, ακόμη καλύτερες στιγμές στο μέλλον. Σταδιακά οι αθλήτριές του θ’ ανεβάζουν επίπεδο, μετέχοντας στις αγωνιστικές κατηγορίες και βεβαίως θα υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο, συν του δεδομένου, δηλαδή της ενασχόλησης με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα τη γυμναστική.

Του Νίκου Μπαλόπουλου