Την προετοιμασία της για τη Μαγούλα ξεκίνησε η Μαύρη Θύελλα


ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, συγκεκριμένα αυτών που δεν αγωνίστηκαν ή χρησιμοποιήθηκαν λίγο στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Παναργειακό, περιελάμβανε η χθεσινή μέρα για την ομάδα της Καλαμάτας, η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της οποίας είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί.
Από σήμερα πάντως η προσοχή των παικτών του Νίκου Κουρμπανά στρέφεται στο Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Μαγούλα με αντίπαλο τον εκ των ουραγών αλλά επικίνδυνο στην έδρα του Αστέρα, εκεί όπου ταξιδεύει η Καλαμάτα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί και γιατί όχι το πέρασμα στην κορυφή.
Ο κ. Κουρμπανάς, που βλέπει μέρα με τη μέρα την ομάδα να έρχεται πιο κοντά στα θέλω του, δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον τραυματία Σαλαπάτα, όσο και τους τιμωρημένους Ηλιόπουλο, Ρούσση, αναμένοντας ταυτόχρονα τα σπουδαία για τον Βασίλη Τριάντο. Ο 29χρονος αμυντικός, που μέχρι το καλοκαίρι αγωνιζόταν στον Αστέρα Μαγούλας, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο μετά το ματς με τον Παναργειακό, και η συμμετοχή του στον αγώνα που ακολουθεί κρίνεται αμφίβολη.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και τα καλά νέα, ειδικότερα αυτά που εστιάζονται στην επιστροφή του Τσάτσου, ο οποίος εξέτισε και την ποινή του, γιατί όχι και των Χαρίτου, Πολυχρόνη.
Πιο ξεκάθαρα θα γίνουν τα πράγματα στο μέτωπο των προβλημάτων, από τη σημερινή ημέρα κι έπειτα, οπότε και η προετοιμασία επικεντρώνεται στο ματς με τη Μαγούλα.
Εν τω μεταξύ, ανακατατάξεις προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες στο ιατρικό επιτελείο της Μαύρης Θύελλας, με τον Νάσο Κακαλέτρη να αποχωρεί, αφήνοντας τη θέση του στον Νίκο Κακαλίκα, που επιστρέφει ύστερα από κάμποσο χρονικό διάστημα – θυμίζουμε ότι ο κ. Κακαλίκας είχε και πάλι στο κοντινό παρελθόν αναλάβει το πόστο του φυσιοθεραπευτή – στην ομάδα της Καλαμάτας.


Ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις έφερε η μικρή προσέλευση κόσμου
Ένα στοιχείο που δεν πέρασε απαρατήρητο από την διοίκηση της Καλαμάτας στο ματς της περασμένης Κυριακής, ήταν αυτό της μικρής προσέλευσης κόσμου, τουλάχιστον για την ιδιαιτερότητα και τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα. Οι άνθρωποι της διοίκησης καλούνται να βρουν τις απαντήσεις, εάν είναι δηλαδή παράγοντας ανασταλτικός η τιμή του εισιτηρίου ή κάτι διαφορετικό, φέρνοντας περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, κάτι που θα αποδώσει οικονομικά αλλά και αγωνιστικά.