Το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας κατέκτησε τον φετινό τίτλο για το σχολικό πρωτάθλημα (φωτογραφίες)


Η ποδοσφαιρική ομάδα του 4ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας είναι η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας για τη σεζόν 2014-2015. Κέρδισε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Γ. Λουκαρέας, στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος, το Λύκειο Μελιγαλά με 3-0. Όπως αποκαλύπτει και το σκορ η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν εμφανής, με τις βάσεις της νίκης να βάζει στο α’ μέρος ο Παναγόπουλος και τους Βουγιουκλή, Κοκάι να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα στο β’ ημίχρονο.
Η ομάδα του Γρηγόρη Κόλλια ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στην επανάληψη ο Μωραγιάννης, ενώ μεγάλος άτυχος ήταν ο Καρδάσης, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε, με την ευχή όλων να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Δεκάδες συμμαθητές των δύο ομάδων βρέθηκαν στις κερκίδες, ζώντας με έντονο τρόπο το παιχνίδι, χωρίς να ξεφύγουν από τα όρια και θα ήταν όλα ιδανικά αν αποφεύγονταν τα υποτιμητικά συνθήματα για τον αντίπαλο από την καλαματιανή πλευρά…
Η αυλαία έπεσε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων στις δύο ομάδες, τη διαιτητική 4άδα (Ι. Κουτσαναστάσης, Δ. Ταβουλαρέας, Μ. Μανιατέας, Γ. Μιχαλόπουλος) και το γιατρό του αγώνα Βασίλη Καμαρινόπουλο από το γραμματέα της ΕΛΜΕ Βασίλη Γεωργιόπουλο.
Ο Χρήστος Φούλιας ήταν παρατηρητής και σε αυτόν τον αγώνα και βασικός συντονιστής της διοργάνωσης των φετινών σχολικών πρωταθλημάτων.
4ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γρηγόρης Κόλλιας): Παναγιώτης Γιακουμής, Μιχάλης Κώστας, Βασίλης Τσακάκος, Διονύσης Μπούμπας, Γιώργος Παναγόπουλος, Γρηγόρης Μωραγιάννης, Κώστας Βουγιούκλης, Ευθύμιος Δωδέκατος, Βόλφι Τάφα, Νικήτας Δαλκαφούκης, Παναγιώτης Καρδάσης (Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Ντριτσίμ Μπρέγκου, Ντεμιάν Κοκάι, Ρενάτο Κοκομέτσι, Γιώργος-Νεκτάριος Δουβίκας).
ΓΕΛ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Δημήτρης Αλέξης): Αριστείδης Μερκούρης, Μαρίνος Αλεξόπουλος, Δημήτρης Χατζάρας-Χριστόπουλος, Εριόν Πούγια, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Μπινίσκος, Νίκος Πρασσάς, Γιάννης Τασιόπουλος, Νίκος Λάγιος, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γεωργόπουλος (Ερρίκος Ντουμάνι, Χρήστος Γεωργόπουλος, Θεόδωρος Ντούφας, Σωκράτης Λυμπερόπουλος, Γιώργος Πέτροβας).
-Το Γενάρη η ομάδα του 4ου ΕΠΑΛ θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, αρχίζοντας την πορεία της με το νικητή Αρκαδίας-Λακωνίας.
Χ.Ε.
 
 
Σήμερα οι τελικοί του μπάσκετ 
Στην Τέντα θα διεξαχθούν σήμερα οι τελικοί του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων. Στις 11 το πρωί θα συναντηθούν οι ομάδες κοριτσιών των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά και του ΓΕΛ Μεθώνης, που είναι και οι μοναδικές που συμμετέχουν φέτος στη διοργάνωση.
Στις 12.30 μ.μ. θ’ ακολουθήσει η αναμέτρηση των αγοριών, με τον τίτλο του πρωταθλητή Μεσσηνίας για τη σεζόν 2014-2015 να διεκδικούν οι ομάδες των Λυκείων Κυπαρισσίας και του 1ου Καλαμάτας.