Τραγικός θάνατος 15χρονου παραμονή της εορτής του σε τροχαίο (φωτογραφίες)


Τραγικό θάνατο βρήκε τη νύχτα της Παρασκευής ένας 15χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος διέμενε με τους δικούς του εδώ και χρόνια στα Φιλιατρά, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών.
Ο άτυχος νεαρός επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε 20χρονος ομοεθνής του, στο οποίο επέβαινε ακόμη ένας 21 ομοεθνής του. Γύρω στις 11.00, στο 10 χλμ. στο ύψος της διασταύρωσης προς Εξοχικό, σε μία επικίνδυνη στροφή και ένα σημείο – «σκοτώστρα», στο οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι άνθρωποι και νέα παιδιά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας το Ι.Χ. αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ, τον οποίο και έκοψε. Στη συνέχεια προσέκρουσε σε μανδρότοιχο και σταμάτησε σε παρακείμενο ελαιόδεντρο και σφηνώθηκε μεταξύ του δέντρου και του μανδρότοιχου.
Ο 15χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, καθόταν στα πίσω καθίσματα, από τις αλλεπάλληλες προσκρούσεις τραυματίστηκε θανάσιμα.
Ο 20χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με τραύματα στη σπονδυλική στήλη, ενώ ο 21χρονος διακομίσθηκε στο ΕΚΑΒ, καθώς έφερε πολλαπλά κατάγματα.
Η τοπική κοινωνία των Φιλιατρών και η πολυπληθής κοινότητα των Βουλγάρων που διαμένουν στην πόλη είναι συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση του θανάτου του 15χρονου, για τον οποίο, στη γειτονιά του Αγίου Αθανασίου όπου διέμενε, οι κάτοικοι και γείτονες έλεγαν χθες πως ήταν ήσυχο και φιλότιμο παιδί, που μεγάλωσε και πήγε σχολείο στα Φιλιατρά.
Συντετριμμένοι είναι οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένεια και οι συγγενείς του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τραγική ειρωνεία είναι πως τον άτυχο νεαρό τον έλεγαν Νίκο και χθες θα γιόρταζε, αλλά δυστυχώς η τύχη τού έπαιξε μοιραίο παιχνίδι.
Η.Γ.