Τροχαίο είχαν κατά την επιστροφή από την προπόνηση οι Καλαντζής και Ηλιόπουλος


Οριστικά εκτός μάχης ο Τριάντος

Ο Βασίλης Τριάντος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και χθες, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Κουρμπανά για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αστέρα Μαγούλας. Ο 29χρονος αμυντικός έχει μεν μεγάλη επιθυμία ν’ αγωνιστεί, απέναντι στην πρώην ομάδα του, όμως ο χρόνος είναι λιγοστός και το πιθανότερο είναι ότι θα προφυλαχθεί για να παρουσιαστεί έτοιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Άλλωστε η Καλαμάτα έχει «δεχθεί πολλά κτυπήματα» από τον παράγοντα τραυματισμοί και ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας δεν θέλει καν να σκέπτεται το ενδεχόμενο να χάσει έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή του για μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος.
Στον αντίποδα κανονικά συμμετείχε ο Δημητριάδης, που θα βρίσκεται στη διάθεση του κ. Κουρμπανά, αποτελώντας και σ’ αυτό το ματς τη δύναμη πυρός στην επιθετική γραμμή της Καλαμάτας. Θα υπάρξουν πάντως αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας, σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Παναργειακό, κάτι που κρίνεται αναγκαίο λόγω της απώλειας Τριάντου και της τιμωρίας των Ηλιόπουλου και Ρούσση, αλλά και της επιστροφής του Τσάτσου που εξέτισε την ποινή του.
Τα πλάνα και οι σκέψεις του τεχνικού της Μαύρης Θύελλας για τον τρόπο αντιμετώπισης του Κυριακάτικου αντιπάλου θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μετά τη σημερινή ημέρα, που θα περιλαμβάνει το δίτερμα των «αποκαλύψεων».
Εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, η ομάδα θα προπονηθεί στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ σ’ αντίθετη περίπτωση η προπόνηση θα γίνει όπως και η χθεσινή στο Ασπρόχωμα.
Η χθεσινή διαδρομή της επιστροφής λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στους Χρήστο Καλαντζή και Κώστα Ηλιόπουλο, που ενεπλάκησαν άθελά τους σε τροχαίο. Κατά την επιστροφή από το γήπεδο του Ασπροχώματος το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Καλαντζής εξετράπη από την πορεία του ύστερα από σύγκρουση με φορτηγό, ωστόσο οι δύο ποδοσφαιριστές στάθηκαν τυχεροί, αποφεύγοντας κάποιο σοβαρό τραυματισμό και παίρνοντας ως ενθύμιο λίγες εκδορές. Και μπορεί ο Ηλιόπουλος να είναι τιμωρημένος και να μην υπολογίζεται ούτως ή άλλως για το ματς με τη Μαγούλα, όμως δεν τίθεται καν θέμα απουσίας του Καλαντζή, που αποδείχθηκε ψύχραιμος στην αντιμετώπιση του άτυχου γεγονότος.
Ν. Μπ.