Υπομονή και πίστη στην ομάδα συνέστησε ο Νίκος Κουρμπανάς


Απογοητευμένος, γιατί η προσπάθεια της ομάδας δεν κατέληξε και σε νίκη, εμφανίσθηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Κουρμπανάς, αμέσως μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με τον Αιολικό. Όπως δήλωσε, έμεινε ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των παικτών του ενώ ικανοποιημένο τον αφήνει και το γεγονός ότι η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλύτερη απ΄ ότι στην αναμέτρηση με την Μανωλάδα. Τόνισε δε, ότι με βάση την εμπειρία του,παρόλο που η ομάδα έχει μείνει 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή, πιστεύει ότι το τέλος του πρώτου γύρου θα βρει την Καλαμάτα αρκετά καλά, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τη συνέχεια αρκεί, όπως είπε, να υπάρχει υπομονή και πίστη.

Στη συνέχεια δήλωσε, ότι καταλαβαίνει την πικρία των φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας, γιατί δυστυχώς τα καλά αποτελέσματα έχουν έρθει κυρίως μακριά από την έδρας της.

Όσων αφορά τις μεταγραφές, ο Νίκος Κουρμπανάς είπε, ότι θα συζητήσει με τη διοίκηση και πιθανώς να υπάρξουν 2 το πολύ 3 προσθήκες, συμπεριλαμβανομένων και νέων ταλαντούχων παικτών, χωρίς όμως να καίγεται για άμεσες μεταγραφές.

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο της Καλαμάτας καλές γιορτές.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αιολικού κ. Γούτης παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Καλαμάτας στην αναμέτρηση και δήλωσε αρκετά ευχαριστημένος με το ισόπαλο αποτέλεσμα. Χωρίς καν να ερωτηθεί, είπε ότι δεν είχε δώσει εντολή στους παίκτες του να πέφτουν για καθυστέρηση και είναι μια εικόνα που δεν του αρέσει να τη βλέπει τόσο τόσο για τον ίδιο όσο και η διοίκηση της ομάδας του. Ο ποδοσφαιριστής του Αιολικού Γάλας, δικαιολόγησε τις  πτώσεις των συμπαικτών του και τις αρκετές καθυστερήσεις στην κούραση από το ματς της προηγούμενης Τετάρτης…