Φίμωσαν γυναίκα κοσμηματοπώλη για να ληστέψουν το κατάστημα (φωτογραφία)


Τρίτη φορά που δέχεται επίθεση το κοσμηματοπωλείο 
 
Εφιαλτικές στιγμές έζησε χθες το πρωί στα Φιλιατρά γυναίκα κοσμηματοπώλη, όταν άγνωστοι μπήκαν στο κατάστημα, ελάχιστα μόλις μέτρα από την πλατεία, και τη φίμωσαν για να ληστέψουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, στο οποίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μόνη η γυναίκα του ιδιοκτήτη, της επιτέθηκαν, την ακινητοποίησαν και τη φίμωσαν. Στη συνέχεια τη μετέφεραν, τραβώντας την, στο εργαστήριο, στο πίσω μέρος του καταστήματος.
Την ώρα που έφευγαν οι δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δεν αφαίρεσαν κάτι σημαντικό, περνούσε γνωστή της συζύγου του κοσμηματοπώλη, η οποία και μπήκε για να τη δει. Δεν την έβλεπε, ανησύχησε και την αναζήτησε, διαπιστώνοντας πως η γυναίκα ήταν στο εργαστήριο φιμωμένη, φέροντας και τραύματα. Αφού ελευθέρωσε τη γυναίκα, ειδοποιήθηκε αμέσως ο σύζυγός της και το Α.Τ. Φιλιατρών.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για εξετάσεις, ενώ στο κατάστημα έσπευσε η Σήμανση, με το Α.Τ. Φιλιατρών να ερευνά για στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα και τον εντοπισμό των δραστών. Εντύπωση προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι ουδείς από τους πολίτες που ήταν στην πλατεία και περνούσαν από το σημείο εκείνο, όπως και από καταστήματα και γραφεία στο δρόμο που βρίσκεται το κοσμηματοπωλείο, αντελήφθη το παραμικρό. Επίσης, όπως πληροφορηθήκαμε, αυτή είναι η τρίτη φορά που το κοσμηματοπωλείο υφίσταται επίθεση αγνώστων. Άλλες δύο φορές, στο παρελθόν, σε άλλα σημεία όπου στεγαζόταν, παραβιάστηκε.
Η.Γ.