Περιοδείες ΝΟΔΕ Μεσσηνίας


Σήμερα Τρίτη κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, μαζί με τους υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, θα περιοδεύσει στις 6.30 το απόγευμα στη Χώρα.

«Περιοδείες ΝΟ.Δ.Ε Μεσσηνίας


Σήμερα Παρασκευή κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στις 6.00 το απόγευμα στο Διαβολίτσι και στις 7.00 στο Μελιγαλά.

«Περιοδείες ΝΟΔΕ Μεσσηνίας


Σήμερα Κυριακή, στις 10.00 το πρωί, κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, μαζί με τους υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, θα περιοδεύσει στο Κοπανάκι.

Περιοδείες ΝΟΔΕ Μεσσηνίας


Σήμερα Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, θα βρίσκεται στις 10.00 στη Μεσσήνη, στις 18.00 στο Πυργάκι και στις 18.30 στους Γαργαλιάνους.

Περιοδείες ΝΟ.Δ.Ε Μεσσηνίας


Σήμερα Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στις 6.00 το απόγευμα στην Οιχαλία και στις 7.00 στη Μερόπη.

Περιοδείες ΝΟ.Δ.Ε Μεσσηνίας


Σήμερα Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, στις 7.00 το απόγευμα, κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, μαζί με τους υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, θα περιοδεύσει στην περιοχή των Φιλιατρών.