Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κυπαρισσία (φωτογραφίες)


Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν με χαρά στο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κυπαρισσία το περασμένο Σαββατοκύριακο!
Στη διοργάνωση και την υλοποίηση συνέδραμε και ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, εμπλουτίζοντας, μάλιστα, τη δράση με παράλληλες εκδηλώσεις στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία της πόλης.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο Εμπορικός Σύλλογος προσκάλεσαν όλους τους φίλους τους, κάθε ηλικίας, να επισκεφθούν το bazaar για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού, με στόχο πολλά παιδικά χαμόγελα!
Και πράγματι, πολλοί, μικροί και μεγάλοι, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και τις δύο μέρες, το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή από το πρωί μέχρι το απόγευμα, κι έκαναν τις αγορές τους σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας έτσι τις δράσεις του οργανισμού!
Ανθρωπιά, Αλληλεγγύη, Αγάπη ήταν τα μηνύματα που, όπως έλεγαν συμμετέχοντες στο bazaar, θέλησαν να στείλουν με την παρουσία και τις αγορές ειδών και συμβολικών δώρων για τους ίδιους και αγαπημένα τους πρόσωπα με την ευκαιρία των εορτών!
Όπως προαναφέρθηκε, στη διοργάνωση και την υλοποίηση του bazaar συμμετείχε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με παράλληλα δράσεις. Το απόγευμα του Σαββάτου ο Άγιος Βασίλης υποδεχόταν με φουσκωτά παιχνίδια, μαγικά και μουσικοχορευτικές δραστηριότητες μικρούς και μεγάλους! Παράλληλα, έγινε συλλογή ρούχων, τροφίμων, παιχνιδιών και φαρμάκων για συνάνθρωπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη σε αυτήν τη δύσκολη εποχή που διανύουμε!
Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε «Το Κυνήγι Του Χαμένου Θησαυρού», ενώ στο χριστουγεννιάτικο χωριό τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη συντόνιζαν τα παιχνίδια και ο καλοσυνάτος γέροντας έκανε βόλτες στα καταστήματα της πόλης. 

Του Ηλία Γιαννόπουλου