Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους…


Με αφορμή σχετικό σχόλιο στην εφημερίδα μας για τον Έκτορα Τσατσούλη, εκτελεστικό διευθυντή του Γραφείου Υποψηφιότητας της Καλαμάτας για πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021, λάβαμε την εξής απάντηση:
«Σχετικά με δημοσίευμά σας που αφορά στο πρόσωπό μου και μου απευθύνει ερώτηση, σας απαντώ: “Δεν υπάρχει συγγένεια εξ αίματος με την οικογένεια Κωνσταντακόπουλου, αλλά μία οικογενειακή φιλία που έχει ξεκινήσει πολύ πριν από τη γέννησή μου. Δεν είναι κρυφή αυτή η σχέση, αλλά δε βλέπω ποιο είναι το νόημα αυτής της διευκρίνισης”.
Ως προς το θέμα της αντίδρασής μου, δηλώνω: “Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, πόσο μάλλον πολιτικό. Οι επιθέσεις εναντίoν μου και της εργασίας μου δεν ανήκουν στον πολιτικό σχολιασμό. Ως ιδιώτης επαγγελματίας, διατηρώ κάθε νόμιμο δικαίωμά μου για νομική απάντηση, όταν θίγομαι προσωπικά και επαγγελματικά”.
Ελπίζω τα παραπάνω να σας βοηθήσουν στο έργο σας. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Όπως αντιλαμβάνεστε, σας απαντώ επί του προσωπικού και όχι εκ του ρόλου μου ως εκτελεστικός διευθυντής του Γραφείου Υποψηφιότητας, μιας και τα θέματα που θίξατε δεν αφορούν στην ιδιότητά μου αυτή».
Α.Π.