Γέμισε το «καλάθι αγάπης» του γκρουπ «Ουσιαστική Διαπραγμάτευση»


Γέμισε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης το «καλάθι αγάπης» που επί μία εβδομάδα στήθηκε στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στα Φιλιατρά, έπειτα από αξιέπαινη πρωτοβουλία του γκρουπ που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Καρναβάλι των Φούληδων, «Ουσιαστική Διαπραγμάτευση». Άλλωστε, από εκείνη τη στιγμή τα μέλη του γκρουπ έκαναν γνωστό πως διαθέτουν το χρηματικό έπαθλο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Ύστερα, δε, από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος Φιλιατρών, Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, από το προηγούμενο Σάββατο έως και χθες έστησαν «καλάθι αγάπης» για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για να συνεχίσει ο οργανισμός να στηρίζει παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης! Κάλεσαν, δε, τους πελάτες του καταστήματος και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να στηρίξουν την προσπάθεια, προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορεί.
Πράγματι, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν περισσότερο από μεγάλη. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και κυρίως νέες και νέοι, συνεισέφεραν με τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους για να γεμίσει το «καλάθι αγάπης»! Και το «καλάθι αγάπης» γέμισε με όσπρια, ζάχαρη, γάλατα εβαπορέ, μπισκοτοειδή, βρεφικές πάνες, καθώς και βρεφικές κρέμες και άλλα είδη και ξεχείλισε από αισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς. Αισθήματα που υπάρχουν ακόμα στις ψυχές των ανθρώπων και αποδεικνύουν πως, ακόμα και σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, με προβλήματα και σκοτούρες, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι και από το υστέρημά τους, με ανιδιοτέλεια, συνδράμουν πρωτοβουλίες και προσπάθειες για να απαλύνουν τον πόνο και τη δυστυχία συνανθρώπων μας που έχουν μεγαλύτερες και περισσότερες ανάγκες.
Μες στην εβδομάδα, τα μέλη του γκρουπ «Ουσιαστική Διαπραγμάτευση» θα παραδώσουν τα τρόφιμα και τα είδη που συγκεντρώθηκαν στο γραφείο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Πύργο Ηλείας!

του Ηλία Γιαννόπουλου